גביניות אקספרס של קרין גורן
- קרין גורן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.8 קק״ל 4482.7 קק״לפחמימות 39.4 גרם 512.3 גרםשומן 18.7 גרם 242.9 גרםנתרן 237.3 מ״ג 3085.1 מ״גחלבון 5.8 גרם 74.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 21.9 גרםשומן רווי 10.1 גרם 131.8 גרםכולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״גסידן 116.2 מ״ג 1510.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 118.4 מ״ג 1539.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות345
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.8 קק״ל 4482.7 קק״לפחמימות 39.4 גרם 512.3 גרםשומן 18.7 גרם 242.9 גרםנתרן 237.3 מ״ג 3085.1 מ״גחלבון 5.8 גרם 74.9 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 21.9 גרםשומן רווי 10.1 גרם 131.8 גרםכולסטרול 18.7 מ״ג 243.7 מ״גסידן 116.2 מ״ג 1510.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 118.4 מ״ג 1539.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.6 מ״גסגור
מתכון מלא לגביניות כבר נתתי כאן מזמן. אפילו המלצתי עליו למי שרוצה להתעורר יום אחד מוקדם-מוקדם בבוקר, ולהפתיע את בן או בת הזוג עם מאפה שמרים טרי, תוצרת בית. אבל מה יעשו אלה שאוהבים את בן הזוג, אוהבים גביניות – אבל שונאים לקום מוקדם? הו, בשבילכם נולד בצק השמרים המוכן. לילה לפני מעבירים את הבצק הקנוי להפשרה במקרר. בבוקר מכוונים את התנור, בזמן שהוא מתחמם מערבבים מלית ריקוטה מהירה וממלאים את הבצק, ואופים ישר – בלי שום התפחה. כל התהליך ייקח לכם פחות זמן מלקפוץ לקנות גביניות מהחנות…
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 345 | כמות מנות 13 |
---|
מצרכים
מצרכים
גביניות
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
-
1גביע או 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1/2כוס או 30 גרם סוכר לבן
-
1 חלמון L
-
1/2 כוס צימוקים בהירים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- חותכים את הבצק לריבועים בגודל 10 ס”מ.
- בקערה טורפים גבינה, סוכר וחלמון לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים צימוקים (רק אם רוצים) ומערבבים.
- מניחים כף (לא גדושה) מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחלבון לזיגוג. אופים מיד (ללא התפחה) 25-20 דקות, עד להשחמה. מוציאים מהתנור ומגישים חמים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- חותכים את הבצק לריבועים בגודל 10 ס”מ.
- בקערה טורפים גבינה, סוכר וחלמון לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים צימוקים (רק אם רוצים) ומערבבים.
- מניחים כף (לא גדושה) מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק ומקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בחלבון לזיגוג. אופים מיד (ללא התפחה) 25-20 דקות, עד להשחמה. מוציאים מהתנור ומגישים חמים.
הערות
- אפשר להחליף את בצק השמרים בריבועי בצק עלים קנויים. גם יוצא טעים (אם כי יותר בז'אנר הבורקס, בלי הנימוחות של מאפה שמרים).
- לאחר ההוצאה מהתנור ניתן לזרות על הגביניות אבקת סוכר
הערות
- אפשר להחליף את בצק השמרים בריבועי בצק עלים קנויים. גם יוצא טעים (אם כי יותר בז'אנר הבורקס, בלי הנימוחות של מאפה שמרים).
- לאחר ההוצאה מהתנור ניתן לזרות על הגביניות אבקת סוכר
הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
באיזה בצק שמרים עלים השתמשת? של איזו חברה?
כל בצק שמרים עלים יכול לעבוד, יש כמה חברות במקררי הקפואים בסופרמרקט