גרנולה קפה ואגוזי לוז

מתכון משודרג לגרנולה הביתית המוכרת והאהובה: גרנולה קפה ואגוזי לוז, עשירה בחומרי גלם מזינים וטעימים ועם ניחוח מיוחד של קפה טרי
מתכון משודרג לגרנולה הביתית המוכרת והאהובה: גרנולה קפה ואגוזי לוז, עשירה בחומרי גלם מזינים וטעימים ועם ניחוח מיוחד של קפה טרי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.0 קק״ל 4343.9 קק״ל
    פחמימות 44.0 גרם 528.4 גרם
    שומן 17.9 גרם 215.0 גרם
    נתרן 114.1 מ״ג 1369.5 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 99.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 403.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 197.6 מ״ג 2371.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    362
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 362.0 קק״ל 4343.9 קק״ל
    פחמימות 44.0 גרם 528.4 גרם
    שומן 17.9 גרם 215.0 גרם
    נתרן 114.1 מ״ג 1369.5 מ״ג
    חלבון 7.2 גרם 86.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 99.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.6 מ״ג 403.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 197.6 מ״ג 2371.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. בקערה קטנה מערבבים שמן הקוקוס, סילאן או מייפל, סוכר ווניל, פולי הקפה טחונים, תמצית אספרסו ומלח גס. 
  3. בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, שקדים ואגוזי לוז.
  4. מוסיפים לקערה הגדולה את תערובת הרטובים ומערבבים היטב.
  5. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומתיזים מעט תרסיס שמן. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת ומשטחים בעזרת כף עץ.
  6. אופים את הגרנולה כ-40-50 דקות, עד שהיא משחימה ומתייבשת. תוך כדי אפייה מערבבים מספר פעמים כדי למנוע היווצרות גושים.
  7. מוציאים מהתנור וממשיכים לערבב מדי פעם למניעת היווצרות גושים. כשהגרנולה קרה מוסיפים את החמוציות ומערבבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה קפה ואגוזי לוז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות