-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.0 קק״ל 4343.9 קק״לפחמימות 44.0 גרם 528.4 גרםשומן 17.9 גרם 215.0 גרםנתרן 114.1 מ״ג 1369.5 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.3 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 99.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.6 מ״ג 403.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 197.6 מ״ג 2371.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות362
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 362.0 קק״ל 4343.9 קק״לפחמימות 44.0 גרם 528.4 גרםשומן 17.9 גרם 215.0 גרםנתרן 114.1 מ״ג 1369.5 מ״גחלבון 7.2 גרם 86.3 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 19.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 99.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.6 מ״ג 403.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.9 מ״גאשלגן 197.6 מ״ג 2371.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 362 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס שמן קוקוס
-
1/2 כוס סילאןניתן להחליף בסירופ מייפל
-
2 שקיות סוכר וניל
-
1/4 כוס פולי קפה
-
1 מנה אספרסו
-
1/2 כפית מלח גס
-
4 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1/2 כוס אגוזי לוז
-
1/2 כוס שקדים טבעיים
-
1/2 כוס חמוציות מיובשות
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- בקערה קטנה מערבבים שמן הקוקוס, סילאן או מייפל, סוכר ווניל, פולי הקפה טחונים, תמצית אספרסו ומלח גס.
- בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, שקדים ואגוזי לוז.
- מוסיפים לקערה הגדולה את תערובת הרטובים ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומתיזים מעט תרסיס שמן. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת ומשטחים בעזרת כף עץ.
- אופים את הגרנולה כ-40-50 דקות, עד שהיא משחימה ומתייבשת. תוך כדי אפייה מערבבים מספר פעמים כדי למנוע היווצרות גושים.
- מוציאים מהתנור וממשיכים לערבב מדי פעם למניעת היווצרות גושים. כשהגרנולה קרה מוסיפים את החמוציות ומערבבים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- בקערה קטנה מערבבים שמן הקוקוס, סילאן או מייפל, סוכר ווניל, פולי הקפה טחונים, תמצית אספרסו ומלח גס.
- בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, שקדים ואגוזי לוז.
- מוסיפים לקערה הגדולה את תערובת הרטובים ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומתיזים מעט תרסיס שמן. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת ומשטחים בעזרת כף עץ.
- אופים את הגרנולה כ-40-50 דקות, עד שהיא משחימה ומתייבשת. תוך כדי אפייה מערבבים מספר פעמים כדי למנוע היווצרות גושים.
- מוציאים מהתנור וממשיכים לערבב מדי פעם למניעת היווצרות גושים. כשהגרנולה קרה מוסיפים את החמוציות ומערבבים.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן