סנו רקע

דביקות ומתוקות – סטיקי באנז עם פקאנים

זוזו הצידה סינבון רולס, הגיעה זמנן של סטיקי באנס לתפוס את הבמה. לחמניות מתוקות ודביקות עם אגוזי פקאן, סטיקי באנס הן המאפים שישנו לכם את המטבח
זוזו הצידה סינבון רולס, הגיעה זמנן של סטיקי באנס לתפוס את הבמה. לחמניות מתוקות ודביקות עם אגוזי פקאן, סטיקי באנס הן המאפים שישנו לכם את המטבח
  • שרית נובק
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8190.2 קק״ל 8190.2 קק״ל
    פחמימות 1010.3 גרם 1010.3 גרם
    שומן 475.1 גרם 475.1 גרם
    נתרן 5972.4 מ״ג 5972.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 190.7 גרם 190.7 גרם
    כולסטרול 1053.1 מ״ג 1053.1 מ״ג
    סידן 804.8 מ״ג 804.8 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 2265.0 מ״ג 2265.0 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    8190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8190.2 קק״ל 8190.2 קק״ל
    פחמימות 1010.3 גרם 1010.3 גרם
    שומן 475.1 גרם 475.1 גרם
    נתרן 5972.4 מ״ג 5972.4 מ״ג
    חלבון 105.9 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן רווי 190.7 גרם 190.7 גרם
    כולסטרול 1053.1 מ״ג 1053.1 מ״ג
    סידן 804.8 מ״ג 804.8 מ״ג
    ברזל 10.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 2265.0 מ״ג 2265.0 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
שרית נובק
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

טופינג קרמל פקאן

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים קמח עם שמרים בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים למשך כ-10 דקות עש שמתקבל בצק חלק ורך.
  3. מעבירים לקערה נקייה מרוססת במעט שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפילה, עד להכפלת נפח.
  4. מכינים את הקרמל: מכניסים לסיר סירופ מייפל, סוכר חום, חמאה, חלב ומלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית רק עד שהכל נמס ומתאחד.
  5. מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בנייר אפייה.
  6. מפזרים את הפקאנים הקצוצים בתחתית התבנית מעל נייר האפיה. יוצקים את הקרמל מעל אגוזי הפקאן בצורה אחידה ומצננים.
  7. מכינים את המילוי: מערבבים חמאה עם קינמון, סוכר ומלח.
  8. מרכיבים את העוגה: מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
  9. לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח עבודה ומרדדים במערוך לעלה בעובי של כ-1/2 ס”מ.
  10. מורחים את המילוי באופן שווה על גבי הבצק. מגלגלים את הבצק לגליל הדוק ופורסים ל-12 פרוסות.
  11. מניחים בתבנית מעל הקרמל במרווחים קלים ומניחים לתפיחה נוספת.
  12. מכניסים לתנור ואופים 25-30 דקות עד שהבצק תפוח וזהוב ויציב למגע.
  13. מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות והופכים בזהירות את המגש על צלחת ההגשה כך שאגוזי הפקאן יהיו למעלה. מסירים את נייר האפייה ומגישים.

    מתוקות ודביקות - סטיקי באנז
    מתוקות ודביקות - סטיקי באנז. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתוקות ודביקות - סטיקי באנז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות