באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

דג סלמון ברוטב מרוקאי

דג סלמון ברוטב מרוקאי שיגרום לכם ללקק את הצלחת! מפלטים לשלמות את נתחי הסלמון, מבשלים את הרוטב, מוסיפים את הדג, מבשלים ומגישים
דג סלמון ברוטב מרוקאי שיגרום לכם ללקק את הצלחת! מפלטים לשלמות את נתחי הסלמון, מבשלים את הרוטב, מוסיפים את הדג, מבשלים ומגישים
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    443
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.7 קק״ל 1771.0 קק״ל
    פחמימות 11.0 גרם 44.2 גרם
    שומן 23.2 גרם 92.6 גרם
    נתרן 11.2 מ״ג 44.6 מ״ג
    חלבון 42.4 גרם 169.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 523.8 מ״ג 2095.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    443
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 442.7 קק״ל 1771.0 קק״ל
    פחמימות 11.0 גרם 44.2 גרם
    שומן 23.2 גרם 92.6 גרם
    נתרן 11.2 מ״ג 44.6 מ״ג
    חלבון 42.4 גרם 169.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 523.8 מ״ג 2095.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
Studio R.Y
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בעזרת סכיני נינג׳ה מנקים את נתח הדג, מורידים את העור ומפלטים עצמות, חותכים לקוביות בגודל של 2*2 ס״מ ומניחים בצד.
  2. מחממים במחבת רחבה של נינג׳ה מעט שמן. כאשר השמן חם מספיק מוסיפים את רצועות הפלפל והשום ומטגנים למשך כ-2 דקות.
  3. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים, מבשלים במשך כ- 2 דק׳ נוספות.
  5. מוסיפים את נתחי הדג שחתכנו קודם ומכסים אותם ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ- 10 דקות עד שהסלמון התבשל היטב, ורדרד ונימוח (זהירות לא לבשל יתר על המידה על מנת לא לייבש את הסלמון). בתאבון.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג סלמון ברוטב מרוקאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות