-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.7 קק״ל 1771.0 קק״לפחמימות 11.0 גרם 44.2 גרםשומן 23.2 גרם 92.6 גרםנתרן 11.2 מ״ג 44.6 מ״גחלבון 42.4 גרם 169.6 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.5 מ״ג 86.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 523.8 מ״ג 2095.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות443
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 442.7 קק״ל 1771.0 קק״לפחמימות 11.0 גרם 44.2 גרםשומן 23.2 גרם 92.6 גרםנתרן 11.2 מ״ג 44.6 מ״גחלבון 42.4 גרם 169.6 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 21.5 מ״ג 86.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 523.8 מ״ג 2095.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 443 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בעזרת סכיני נינג׳ה מנקים את נתח הדג, מורידים את העור ומפלטים עצמות, חותכים לקוביות בגודל של 2*2 ס״מ ומניחים בצד.
- מחממים במחבת רחבה של נינג׳ה מעט שמן. כאשר השמן חם מספיק מוסיפים את רצועות הפלפל והשום ומטגנים למשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים, מבשלים במשך כ- 2 דק׳ נוספות.
- מוסיפים את נתחי הדג שחתכנו קודם ומכסים אותם ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ- 10 דקות עד שהסלמון התבשל היטב, ורדרד ונימוח (זהירות לא לבשל יתר על המידה על מנת לא לייבש את הסלמון). בתאבון.
אופן הכנה
- בעזרת סכיני נינג׳ה מנקים את נתח הדג, מורידים את העור ומפלטים עצמות, חותכים לקוביות בגודל של 2*2 ס״מ ומניחים בצד.
- מחממים במחבת רחבה של נינג׳ה מעט שמן. כאשר השמן חם מספיק מוסיפים את רצועות הפלפל והשום ומטגנים למשך כ-2 דקות.
- מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העגבניות, מיץ הלימון ואת הכוסברה הקצוצה ומערבבים, מבשלים במשך כ- 2 דק׳ נוספות.
- מוסיפים את נתחי הדג שחתכנו קודם ומכסים אותם ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים במשך כ- 10 דקות עד שהסלמון התבשל היטב, ורדרד ונימוח (זהירות לא לבשל יתר על המידה על מנת לא לייבש את הסלמון). בתאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן