באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

דים סאם בקלות במילוי עוף

דים סאם - כיסון בצק ממולא בפרגית, מאכל אסייתי ממכר, אפשר לאדות אותם או לטגן, בשני המקרים אי אפשר להפסיק לאכול אותם. בתאבון
דים סאם - כיסון בצק ממולא בפרגית, מאכל אסייתי ממכר, אפשר לאדות אותם או לטגן, בשני המקרים אי אפשר להפסיק לאכול אותם. בתאבון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 55.1 קק״ל 2202.3 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 199.7 גרם
    שומן 1.9 גרם 77.0 גרם
    נתרן 64.7 מ״ג 2588.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 152.0 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 117.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 15.5 מ״ג 618.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 55.1 קק״ל 2202.3 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 199.7 גרם
    שומן 1.9 גרם 77.0 גרם
    נתרן 64.7 מ״ג 2588.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 184.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 152.0 מ״ג
    סידן 2.9 מ״ג 117.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 15.5 מ״ג 618.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
חיה טבואדה
X

3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

מעטפת


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי המילוי עד לאיחוד.
  2. טורפים את חלבון הביצה עם המים בקערה קטנה.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה נוספת עד לאיחוד.
  4. פורסים עלה וון טון אחד, מניחים במרכזו כפית גדושה מהמילוי. טובלים אצבע בקערת הביצה והמים ומעבירים אותה לאורך שולי עלה הבצק. מקפלים את הדאמפלינג על המילוי שקצה אחד סוגר את הקצה השני וכעת צובטים את הקצוות כדי לוודא סגירה טובה של הדאמפלינג (לצורה כמו בתמונה). חוזרים על התהליך עם יתר העלים.
  5. לדאמפלינגס מאודים: ממלאים מים בגובה 4 ס”מ במחבת Ninja PossiblePan. מחממים את המים על להבה בינונית עד לרתיחה.
  6. גוזרים נייר אפייה בקוטר סלסלת האידוי, מניחים על סלסלת Ninja’s Steamer/strainer basket ומניחים מעליו 8-10 דאמפלינגס.
  7. כשהמים רותחים מניחים את הסלסלה בתוך מחבת ה-Ninja PossiblePan ומכסים עם המכסה. מאדים עד שהבצק הופך להיות מעט שקוף, בערך בתוך 10 דקות.
  8. מוציאים את הדאמפלינגס בזהירות בעזרת מרית פלסטיק ומניחים דאמפלינגס נוספים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים ומביאים שוב לרתיחה בין סבב לסבב. מגישים עם הרוטב.
  9. לדאמפלינגס מטוגנים: מניחים את מחבת הNinja PossiblePan על להבה בינונית-גבוהה עם 2 כפות שמן. כאשר השמן חם, מניחים את הדאמפלינגס במחבת ומטגנים במשך 2 דקות או עד שהתחתית משחימה קלות.
  10. מוסיפים למחבת שליש כוס מים, מכסים וממשיכים לבשל במשך 7-8 דקות או עד שכל המים מתאדים. מגישים עם הרוטב.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דים סאם בקלות במילוי עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות