האסיאתי המושלם: חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ’ה דבש
פריך ועסיסי עם רוטב מדהים שאתם חייבים לנסות! חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ'ה, סויה ודבש שמגישים עם אורז לבן וטורפים במיידי!
פריך ועסיסי עם רוטב מדהים שאתם חייבים לנסות! חזה עוף מוקפץ ברוטב סרירצ'ה, סויה ודבש שמגישים עם אורז לבן וטורפים במיידי!
- אופיר חגי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 249.4 קק״ל 997.5 קק״לפחמימות 44.5 גרם 177.9 גרםשומן 8.3 גרם 33.2 גרםנתרן 99.0 מ״ג 396.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 25.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 158.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות249
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 249.4 קק״ל 997.5 קק״לפחמימות 44.5 גרם 177.9 גרםשומן 8.3 גרם 33.2 גרםנתרן 99.0 מ״ג 396.2 מ״גחלבון 1.7 גרם 6.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 25.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 158.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
בא לכם מנה בסגנון אסיאתי שכולם יזללו? קבלו מתכון להכנת חזה עוף מוקפץ עם רוטב מתוק חריף העשוי מדבש וסרירצ’ה. מנה טעימה ונפלאה שמגישים לצד אורז או נודלס. כולם יבקשו מכם את המתכון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 249 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב סרירצ'ה דבש
-
1 כוס מים רותחים
-
2 כפות רוטב סרירצ’המזרח מערבאו לפי הטעם
-
3 שיני שוםכתושות
-
1/4 כוס סוכר לבןאו סוכר חום
-
3 כפות דבש
-
2 כפות קורנפלור
-
2 כפות מים קרים
חזה עוף
-
3 יחידות חזה עוף שלםחתוך לקוביות
-
1/3 כוס קורנפלור
-
5 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
טיגון
-
3 כפות שמן קנולה
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקפרוס דק
-
1 חופן שומשום בטעם רוטב סויהמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, הסרירצ’ה, השום, הסוכר והדבש. מערבבים מדי פעם.
- מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה. מוסיפים לרוטב ומערבבים היטב עד שהוא מסמיך. מנמיכים את הלהבה.
- מצפים את העוף: שמים בשקית זיפלוק גדולה את הקורנפלור ומעבירים אליה את קוביות העוף. סוגרים ומנערים היטב כך שכל העוף יצופה מכל הצדדים.
- מחממים במחבת גדולה או בווק שמן בגובה כ-2 ס”מ ומטגנים את העוף כמה דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים מעט ועשוי. מוסיפים את רוטב הסויה ומקפיצים דקה.
- מוסיפים את הרוטב למחבת ומקפיצים בו את העוף.
- מפזרים קצת שומשום בטעם סויה ובצל ירוק ומגישים על אורז לבן.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את המים, הסרירצ’ה, השום, הסוכר והדבש. מערבבים מדי פעם.
- מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה. מוסיפים לרוטב ומערבבים היטב עד שהוא מסמיך. מנמיכים את הלהבה.
- מצפים את העוף: שמים בשקית זיפלוק גדולה את הקורנפלור ומעבירים אליה את קוביות העוף. סוגרים ומנערים היטב כך שכל העוף יצופה מכל הצדדים.
- מחממים במחבת גדולה או בווק שמן בגובה כ-2 ס”מ ומטגנים את העוף כמה דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים מעט ועשוי. מוסיפים את רוטב הסויה ומקפיצים דקה.
- מוסיפים את הרוטב למחבת ומקפיצים בו את העוף.
- מפזרים קצת שומשום בטעם סויה ובצל ירוק ומגישים על אורז לבן.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן