פרגיות ופתיתים בסיר אחד

כמה שאנחנו אוהבים מתכונים בסיר אחד! הפעם ענת אלישע במתכון של פרגיות ופתיתים בסיר אחד, כאלו שילדים ומבוגרים הכי אוהבים שיש
כמה שאנחנו אוהבים מתכונים בסיר אחד! הפעם ענת אלישע במתכון של פרגיות ופתיתים בסיר אחד, כאלו שילדים ומבוגרים הכי אוהבים שיש
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.5 קק״ל 3062.4 קק״ל
    פחמימות 80.4 גרם 402.2 גרם
    סוכר 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.9 גרם
    נתרן 743.4 מ״ג 3716.9 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 180.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 109.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 135.0 מ״ג 675.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    613
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 612.5 קק״ל 3062.4 קק״ל
    פחמימות 80.4 גרם 402.2 גרם
    סוכר 1.6 גרם 8.1 גרם
    שומן 16.0 גרם 79.9 גרם
    נתרן 743.4 מ״ג 3716.9 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 180.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 22.0 מ״ג 109.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 135.0 מ״ג 675.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגית

מרינדה

פתיתים


אופן הכנה

  1. בקערה מניחים בזיליקום, כורכום, מלח, פלפל לימון ו-3 כפות שמן. מוסיפים את נתחי הפרגית, מערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למינימום חצי שעה.
  2. מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ומוסיפים בצל קצוץ ושום מטגנים כ-7 דקות.
  3. מוסיפים את נתחי הפרגיות המתובלות וצורבים עד הזהבה עמוקה.
  4. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב.
  5. מניחים בקערה כף שטוחה ציר עוף של קנור ומוהלים ב-700 מ”ל מים רותחים. יוצקים את הציר מעל הפתיתים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר.
  6. מבשלים כ-12 דקות ומוסיפים את עלי התרד. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
  7. מכבים להבה ולאחר כ-10 דקות מנוחה מגישים לצד סלט ירקות.
פרגיות ופתיתים בסיר אחד
פרגיות ופתיתים בסיר אחד. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות ופתיתים בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות