הטרנד הנצחי – רול מלפפון עם גבינת שמנת וסלמון

רול מטריף בציפוי מלפפון מרענן! עם סלמון וגבינת שמנת מבפנים ופרוסות מלפפון דקיקות מבחוץ - המנה הזו כל כך פשוטה אך טעימה שתאמצו אותה מיד!
רול מטריף בציפוי מלפפון מרענן! עם סלמון וגבינת שמנת מבפנים ופרוסות מלפפון דקיקות מבחוץ - המנה הזו כל כך פשוטה אך טעימה שתאמצו אותה מיד!
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.2 קק״ל 169.4 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 12.4 גרם
    שומן 1.2 גרם 9.8 גרם
    נתרן 99.6 מ״ג 796.9 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרם
    כולסטרול 2.9 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 50.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 84.7 מ״ג 677.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 21.2 קק״ל 169.4 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 12.4 גרם
    שומן 1.2 גרם 9.8 גרם
    נתרן 99.6 מ״ג 796.9 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.0 גרם
    כולסטרול 2.9 מ״ג 23.0 מ״ג
    סידן 6.3 מ״ג 50.7 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 2.4 מ״ג
    אשלגן 84.7 מ״ג 677.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
Studio R.Y
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רול

הגשה


אופן הכנה

  1. באמצעות קולפן קולפים רצועות דקות של המלפפון, מניחים על מגבת לספיגת הנוזלים.
  2. אחרי ייבוש רצועות המלפפון מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה ומניחים את רצועות המלפפון אחת על יד השניה בחפיפה קלה בין רצועה לרצועה שאחריה (כפי שרואים בסרטון), עד לקבלת הגודל הרצוי של הרול.
  3. באחד מהצדדים, קרוב לשול אבל לא מאוד (משאירים מעט מרווח לתחילת הגלגול) מורחים גבינת שמנת, עליה מניחים רצועות של סלמון ועירית/בצל ירוק, ובעזרת הניילון מגלגלים מלמטה את המלפפון (כשהמילוי של השמנת והסלמון מתגלגלים כלפי פנים) עד לקבלת רצועה ארוכה (רול ארוך).
  4. מנתקים מהניילון הנצמד וחותכים את רול המלפפון שנוצר לחתיכות של 1.5 ס״מ כל אחת. מסדרים בצלחת, מזלפים מרוטב הלמון גראס, מפזרים מעט שומשום רגיל ושומשום בטעם ווסאבי ומגישים. בתאבון.
הטרנד הנצחי - רול מלפפון עם גבינת שמנת וסלמון
הטרנד הנצחי - רול מלפפון עם גבינת שמנת וסלמון. צילום: Studio R.Y
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים