המדריך המלא: קרם פטיסייר קלאסי בקלי קלות
קרם פטיסייר קלאסי רק נשמע כמו קרם מפונפן ומורכב להכנה, אבל בתאכלס זה אחד המתכונים הפשוטים, שאפשר להכין בבית ולמלא איתו פחזניות או מאפים אחרים
קרם פטיסייר קלאסי רק נשמע כמו קרם מפונפן ומורכב להכנה, אבל בתאכלס זה אחד המתכונים הפשוטים, שאפשר להכין בבית ולמלא איתו פחזניות או מאפים אחרים
- שיר פורטמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2855.6 קק״ל 2855.6 קק״לפחמימות 243.3 גרם 243.3 גרםשומן 185.4 גרם 185.4 גרםנתרן 486.9 מ״ג 486.9 מ״גחלבון 64.2 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 105.1 גרם 105.1 גרםכולסטרול 2041.9 מ״ג 2041.9 מ״גסידן 1015.8 מ״ג 1015.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 1243.0 מ״ג 1243.0 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות2856
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2855.6 קק״ל 2855.6 קק״לפחמימות 243.3 גרם 243.3 גרםשומן 185.4 גרם 185.4 גרםנתרן 486.9 מ״ג 486.9 מ״גחלבון 64.2 גרם 64.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרםשומן רווי 105.1 גרם 105.1 גרםכולסטרול 2041.9 מ״ג 2041.9 מ״גסידן 1015.8 מ״ג 1015.8 מ״גברזל 4.5 מ״ג 4.5 מ״גאשלגן 1243.0 מ״ג 1243.0 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 2856 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את החלב ומחית הווניל ומביאים לרתיחה.
- במקביל, מערבבים היטב בקערה בינונית את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
- יוצקים את החלב הרותח על תערובת הביצים ומערבבים היטב.
- מחזירים את התערובת לסיר דרך מסננת ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה, עד להיווצרות קרם סמיך, במשך כ-4 דקות.
- מורידים מהאש, מוסיפים חמאה וטורפים היטב עד לקבלת קרם אחיד.
- מעבירים את הקרם לקופסה, מצמידים לפני הקרם ניילון נצמד (על מנת שלא ייווצר קרום) ומצננים במקרר במשך שעתיים.
זהו! עכשיו אתם יודעים איך מכינים קרם פטיסייר! אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא לכם!
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את החלב ומחית הווניל ומביאים לרתיחה.
- במקביל, מערבבים היטב בקערה בינונית את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
- יוצקים את החלב הרותח על תערובת הביצים ומערבבים היטב.
- מחזירים את התערובת לסיר דרך מסננת ומבשלים על אש נמוכה, תוך כדי בחישה מתמדת בעזרת מטרפה, עד להיווצרות קרם סמיך, במשך כ-4 דקות.
- מורידים מהאש, מוסיפים חמאה וטורפים היטב עד לקבלת קרם אחיד.
- מעבירים את הקרם לקופסה, מצמידים לפני הקרם ניילון נצמד (על מנת שלא ייווצר קרום) ומצננים במקרר במשך שעתיים.
זהו! עכשיו אתם יודעים איך מכינים קרם פטיסייר! אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא לכם!
סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (40)
הכנתי פרווה עם חלב סויה בטעם וניל ונטורינה ויצא מצוין
מעולה לאה!
שאלה; מתאים לטעם פשוט של ילדים או שיותר מורכב? זה קלאסי קלאסי או מעניין יעזור לי. תודה.
היי, זהו קרם פטיסייר קלאסי