עוגת מוס שוקולד ותפוחי פינק ליידי

עוגת מוס שוקולד מפנקת, משני מרכיבים בלבד! רק תפוחי פינק ליידי מרעננים ושוקולד מריר, ותקבלו עוגת מוס יפהפייה ושוקולדית בטירוף
עוגת מוס שוקולד מפנקת, משני מרכיבים בלבד! רק תפוחי פינק ליידי מרעננים ושוקולד מריר, ותקבלו עוגת מוס יפהפייה ושוקולדית בטירוף
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1875.2 קק״ל 1875.2 קק״ל
    פחמימות 274.3 גרם 274.3 גרם
    שומן 77.5 גרם 77.5 גרם
    נתרן 39.4 מ״ג 39.4 מ״ג
    חלבון 24.1 גרם 24.1 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 50.8 גרם 50.8 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 224.8 מ״ג 224.8 מ״ג
    ברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 2116.5 מ״ג 2116.5 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    1875
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1875.2 קק״ל 1875.2 קק״ל
    פחמימות 274.3 גרם 274.3 גרם
    שומן 77.5 גרם 77.5 גרם
    נתרן 39.4 מ״ג 39.4 מ״ג
    חלבון 24.1 גרם 24.1 גרם
    סיבים תזונתיים 43.4 גרם 43.4 גרם
    שומן רווי 50.8 גרם 50.8 גרם
    כולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    סידן 224.8 מ״ג 224.8 מ״ג
    ברזל 22.9 מ״ג 22.9 מ״ג
    אשלגן 2116.5 מ״ג 2116.5 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות גדולות.
  2. מבשלים את התפוחים (יש כמה שיטות):
    א. במיקרוגל - שמים בכלי מתאים ומפעילים ל10-13 דקות עד שהתפוחים רכים.
    ב. בסיר - שמים במים רותחים ומבשלים כ10-20 דקות עד שהם רכים. מסננים היטב ומייבשים היטב.
    ג. אידוי - שמים את התפוחים בסלסלת אידוי מעל מים רותחים ומאדים עד שהם רכים.
  3. טוחנים את התפוחים הרכים במעבד מזון למרקם חלק מאד. מצננים כחצי שעה.
  4. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד שהוא נמס. מצננים את השוקולד שיהיה חמים אך לא לוהט.
  5. מוסיפים את השוקולד לרסק התפוחים, מערבבים ואם רוצים מרקם חלק יותר טוחנים מעט עם בלנדר מוט.
  6. מעבירים את הבלילה לתבנית ומעבירים למקפיא להתייצבות ללפחות שלוש שעות.
  7. שעה לפני שאוכלים מעבירים למקרר כדי שזה לא יהיה קפוא.
  8. מפזרים אבקת קקאו ופורסים לפרוסות קטנות.

    עוגת מוס שוקולד ופינק ליידי
    עוגת מוס שוקולד ופינק ליידי. צילום: אפרת ליכטנשטט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות