אוורירי ומטריף: מוס שוקולד ומייפל עם פיסטוקים ורימונים

מתכון נפלא עם תוספות מפתיעות! מוס שוקולד מתוק ואוורירי שמכינים עם מייפל ומגישים עם גרגירי רימון ופיסטוקים קצוצים
מתכון נפלא עם תוספות מפתיעות! מוס שוקולד מתוק ואוורירי שמכינים עם מייפל ומגישים עם גרגירי רימון ופיסטוקים קצוצים
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    663
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.7 קק״ל 3313.7 קק״ל
    פחמימות 59.2 גרם 296.1 גרם
    שומן 42.2 גרם 211.1 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 129.2 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 153.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 331.7 מ״ג 1658.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    663
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.7 קק״ל 3313.7 קק״ל
    פחמימות 59.2 גרם 296.1 גרם
    שומן 42.2 גרם 211.1 גרם
    נתרן 5.8 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 26.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 23.0 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 129.2 גרם
    כולסטרול 0.8 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 30.7 מ״ג 153.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 331.7 מ״ג 1658.6 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור

הכי סטייל להגיש קינוחים בכוסות אישיות! קבלו מתכון קל, מהיר ופשוט (באמת, 10 דקות עבודה וזהו) להכנת מוס שוקולד עשיר בטעמים עם סירופ מייפל וניחוח קל של אמרטו. להגשה חגיגית במיוחד מוסיפים גרגירי רימון מתוקים-חמוצים ופיסטוקים קראנצ’יים!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס שוקולד ומייפל

הגשה


אופן הכנה

  1. ממיסים בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) את השוקולד ומיכל אחד של השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את המייפל והליקר ומערבבים שוב. מעבירים את התערובת לקירור למשך שעה.
  2. מעבירים את התערובת שהתייצבה לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומוסיפים את מיכל השמנת המתוקה הנוסף. מקציפים יחד עד לקבלת מוס אחיד ואוורירי. מעבירים את המוס לשקית זילוף עם צנטר חלק או משונן.
  3. מזלפים את המוס לכוסות הגשה, מקשטים בפיסטוקים וגרגירי רימון ומגישים.
מוס שוקולד ומייפל
מוס שוקולד ומייפל עם רימונים ופיסטוקים. צילום: בתיה שורק, סטיילינג: גיל אטלן, כלי הגשה ובישול: נעמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    ורוניקה שרף

    שאלה – אפשר להקפיא את המוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא ניתן להקפיא את המוס

    Avatar
    דנה

    הי במידה ולא רוצים מייפל, זה מרכיב עיקרי או שניתן להסיר?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דנה, זה בעיקרון מרכיב עיקרי, אפשר להמיר באבקת סוכר

    Avatar
    Sharona Tabibian

    האם ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי שרונה. פחות מתאים. לתוצאה טובה מומלץ להחליף בקצפת פרווה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות