הראש ברומא, הרגליים על הספה: אפרול שפריץ לפנות ערב
מה דעתכם לסיים את היום שלכם באופן מושלם? הכינו קוקטייל אפרול שפריץ קר ומרענן, שבו על הספה וזפזפו בשלט. זהירות, זה עשוי להפוך להרגל!
מה דעתכם לסיים את היום שלכם באופן מושלם? הכינו קוקטייל אפרול שפריץ קר ומרענן, שבו על הספה וזפזפו בשלט. זהירות, זה עשוי להפוך להרגל!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 157.3 קק״ל 157.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 4.2 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 0.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות157
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 157.3 קק״ל 157.3 קק״לפחמימות 4.2 גרם 4.2 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 0.5 גרם 0.5 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אפרול שפריץ הוא הקוקטייל הכי אהוב באיטליה, ומאז שעשה עלייה לישראל, הוא התקבל בהתלהבות גם כאן. מדובר במשקה קיצי וקליל, שגם מי שלא צרכן אלכוהול, יאהב. כמעט בכל בית קפה ברומא תראו אותו על השולחן, עם הצבע המהפנט שלו וסלייס התפוז שתמיד משייט בו. מדובר בקוקטייל שגם לא דורש הרבה מצרכים. אפרול, פרוסקו (יין איטלקי מבעבע), סודה וקרח, וזהו, יש לכם את זה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 157 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
60 מ"ל אפרול
-
60 מ"ל פרוסקו
-
1/2 כוס מי סודה
-
1/4 תפוז בינונישטוף וחתוך לסלייס
-
חופן קוביות קרח
אופן הכנה
- מכניסים את קוביות הקרח לכוס יין.
- מוזגים את האפרול, לאחר מכן את הפרוסקו ובסיום מוזגים את הסודה עד לפי הכוס.
- מערבבים בעזרת כפית בר את הנוזל בתנועה מלמעלה למטה.
- מניחים את סלייס התפוז בתוך הכוס ומגישים.
אופן הכנה
- מכניסים את קוביות הקרח לכוס יין.
- מוזגים את האפרול, לאחר מכן את הפרוסקו ובסיום מוזגים את הסודה עד לפי הכוס.
- מערבבים בעזרת כפית בר את הנוזל בתנועה מלמעלה למטה.
- מניחים את סלייס התפוז בתוך הכוס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן