השילוב המושלם – עוגת גבינה וכדורי שוקולד
כדורי שוקולד שילדים אוהבים משולבים עם עוגת גבינה שכולם אוהבים? בול בזמן לחג החלב. קבלו מתכון מנצח לעוגת גבינה וכדורי שוקולד שתשדרג לכם את החג
כדורי שוקולד שילדים אוהבים משולבים עם עוגת גבינה שכולם אוהבים? בול בזמן לחג החלב. קבלו מתכון מנצח לעוגת גבינה וכדורי שוקולד שתשדרג לכם את החג
- בתיה שורק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4485.0 קק״ל 8970.0 קק״לפחמימות 321.6 גרם 643.1 גרםשומן 332.1 גרם 664.2 גרםנתרן 6104.2 מ״ג 12208.4 מ״גחלבון 55.2 גרם 110.3 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 26.4 גרםשומן רווי 203.6 גרם 407.3 גרםכולסטרול 772.9 מ״ג 1545.8 מ״גסידן 1058.8 מ״ג 2117.5 מ״גברזל 14.0 מ״ג 27.9 מ״גאשלגן 1837.3 מ״ג 3674.6 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 5 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4485
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4485.0 קק״ל 8970.0 קק״לפחמימות 321.6 גרם 643.1 גרםשומן 332.1 גרם 664.2 גרםנתרן 6104.2 מ״ג 12208.4 מ״גחלבון 55.2 גרם 110.3 גרםסיבים תזונתיים 13.2 גרם 26.4 גרםשומן רווי 203.6 גרם 407.3 גרםכולסטרול 772.9 מ״ג 1545.8 מ״גסידן 1058.8 מ״ג 2117.5 מ״גברזל 14.0 מ״ג 27.9 מ״גאשלגן 1837.3 מ״ג 3674.6 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4485 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית כדורי שוקולד
-
300 גרם פתי בר ונילמרוסקים
-
120מ"ל או 1/2 כוס חלב 3%
-
100 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
100 גרם שוקולד חלבקצוץ
-
100 גרם חמאה
קרם גבינה
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
500 גרם גבינה לבנה 9%
ציפוי שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים את תחתית כדורי השוקולד: ממיסים במיקרוגל בפולסים חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים על גבי שברי העוגיות ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
- מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק ומשטחים היטב לתחתית אחידה, מעבירים למקרר.
- מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינה לבנה, עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים את הגבינה לבנה ומקציפים לקבלת מרקם יציב.
- יוצקים על גבי התחתיות. מעבירים למקרר להתייצבות של שעה וחצי לפחות (אפשר למקפיא לשעה לזרז את התהליך).
- מכינים את ציפוי השוקולד: מרתיחים שמנת ומוזגים על גבי השוקולד, מחכים דקה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים על גבי העוגות הקרות ומכניסים לקירור של 5 שעות לפחות.
- כשהשוקולד מתייצב ניתן לגרד שוקולד לקישוט.
אופן הכנה
- מכינים את תחתית כדורי השוקולד: ממיסים במיקרוגל בפולסים חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים על גבי שברי העוגיות ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
- מחלקים לשתי תבניות אינגליש קייק ומשטחים היטב לתחתית אחידה, מעבירים למקרר.
- מכינים את קרם הגבינה: מקציפים את כל המצרכים יחד פרט לגבינה לבנה, עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים את הגבינה לבנה ומקציפים לקבלת מרקם יציב.
- יוצקים על גבי התחתיות. מעבירים למקרר להתייצבות של שעה וחצי לפחות (אפשר למקפיא לשעה לזרז את התהליך).
- מכינים את ציפוי השוקולד: מרתיחים שמנת ומוזגים על גבי השוקולד, מחכים דקה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוזגים על גבי העוגות הקרות ומכניסים לקירור של 5 שעות לפחות.
- כשהשוקולד מתייצב ניתן לגרד שוקולד לקישוט.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתכוןמושלם
תודה שרה