וולינגטון סלק – המאפה המוכר בגרסה הצמחונית
קבלו רעיון גאוני למאפה המוכר: במקום ביף וולינגטון - וולינגטון סלק! מאפה בצק עלים עם סלקים צלויים בתנור וגבינת עיזים עשירה בטעם
קבלו רעיון גאוני למאפה המוכר: במקום ביף וולינגטון - וולינגטון סלק! מאפה בצק עלים עם סלקים צלויים בתנור וגבינת עיזים עשירה בטעם
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 2040.5 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.0 גרםשומן 19.7 גרם 118.3 גרםנתרן 323.1 מ״ג 1938.9 מ״גחלבון 6.8 גרם 40.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרםשומן רווי 9.5 גרם 57.1 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״גסידן 15.5 מ״ג 92.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 151.1 מ״ג 906.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות340
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 2040.5 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.0 גרםשומן 19.7 גרם 118.3 גרםנתרן 323.1 מ״ג 1938.9 מ״גחלבון 6.8 גרם 40.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרםשומן רווי 9.5 גרם 57.1 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״גסידן 15.5 מ״ג 92.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 151.1 מ״ג 906.8 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה
-
1/2 חבילה בצק עלים
-
3 סלקים גדולים
-
1 חבילה גבינת עיזיםחתוכה לפרוסות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
טיפה שמן זיתלזילוף
-
1 כפית טימין טרי
-
1 כפית אורגנו טרי
ציפוי
-
1 ביצה Lטרופה
הגשה
-
חופן עלי בייבי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מקלפים את הסלקים ומפזרים עליהם מלח ופלפל.
- עוטפים כל סלק בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום וצולים במשך שעה.
- מקלפים בזהירות (רצוי עם כפפות) את הקליפה הדקה החיצונית של הסלקים.
- מורידים את חום התנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, מניחים מעליו פרוסות של גבינה ומעליה את הסלקים הצלויים.
- מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעל עלי טימין ואורגנו טריים.
- מגלגלים את הבצק כרולדה וסוגרים אותו מעל המילוי. צובטים את הסגירה כדי שלא תפתח ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, כשהסגירה כלפי מטה.
- מברישים את המאפה בביצה טרופה.
- חורצים באמצעות סכין דוגמת שתי וערב על גבי הבצק.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
- מגישים עם עלי בייבי טריים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מקלפים את הסלקים ומפזרים עליהם מלח ופלפל.
- עוטפים כל סלק בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום וצולים במשך שעה.
- מקלפים בזהירות (רצוי עם כפפות) את הקליפה הדקה החיצונית של הסלקים.
- מורידים את חום התנור לחום של 180 מעלות.
- פורסים את הבצק על משטח העבודה, מניחים מעליו פרוסות של גבינה ומעליה את הסלקים הצלויים.
- מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעל עלי טימין ואורגנו טריים.
- מגלגלים את הבצק כרולדה וסוגרים אותו מעל המילוי. צובטים את הסגירה כדי שלא תפתח ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, כשהסגירה כלפי מטה.
- מברישים את המאפה בביצה טרופה.
- חורצים באמצעות סכין דוגמת שתי וערב על גבי הבצק.
- אופים בתנור במשך 20-25 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
- מגישים עם עלי בייבי טריים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי, מה יכול להחליף את הגבינה כדי שיהיה פרווה אולי פרוסות תפוחי אדמה?
אפשר להחליף את הגבינה ב-2-3 כפות מיונז.