סנו רקע

וולינגטון סלק – המאפה המוכר בגרסה הצמחונית

קבלו רעיון גאוני למאפה המוכר: במקום ביף וולינגטון - וולינגטון סלק! מאפה בצק עלים עם סלקים צלויים בתנור וגבינת עיזים עשירה בטעם
קבלו רעיון גאוני למאפה המוכר: במקום ביף וולינגטון - וולינגטון סלק! מאפה בצק עלים עם סלקים צלויים בתנור וגבינת עיזים עשירה בטעם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.1 קק״ל 2040.5 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 199.0 גרם
    שומן 19.7 גרם 118.3 גרם
    נתרן 323.1 מ״ג 1938.9 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 57.1 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 92.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 151.1 מ״ג 906.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.1 קק״ל 2040.5 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 199.0 גרם
    שומן 19.7 גרם 118.3 גרם
    נתרן 323.1 מ״ג 1938.9 מ״ג
    חלבון 6.8 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרם
    שומן רווי 9.5 גרם 57.1 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 15.5 מ״ג 92.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.3 מ״ג
    אשלגן 151.1 מ״ג 906.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


ציפוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מקלפים את הסלקים ומפזרים עליהם מלח ופלפל.
  3. עוטפים כל סלק בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום וצולים במשך שעה.
  4. מקלפים בזהירות (רצוי עם כפפות) את הקליפה הדקה החיצונית של הסלקים.
  5. מורידים את חום התנור לחום של 180 מעלות.
  6. פורסים את הבצק על משטח העבודה, מניחים מעליו פרוסות של גבינה ומעליה את הסלקים הצלויים.
  7. מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעל עלי טימין ואורגנו טריים.
  8. מגלגלים את הבצק כרולדה וסוגרים אותו מעל המילוי. צובטים את הסגירה כדי שלא תפתח ומניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, כשהסגירה כלפי מטה.
  9. מברישים את המאפה בביצה טרופה.
  10. חורצים באמצעות סכין דוגמת שתי וערב על גבי הבצק.
  11. אופים בתנור במשך 20-25 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
  12. מגישים עם עלי בייבי טריים.
וולינגטון סלק 2
וולינגטון סלק. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
וולינגטון סלק – המאפה המוכר בגרסה הצמחונית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי טרגן

    היי, מה יכול להחליף את הגבינה כדי שיהיה פרווה אולי פרוסות תפוחי אדמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף את הגבינה ב-2-3 כפות מיונז.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות