וופל בלגי בצורת צוללות שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 437.2 קק״ל 1748.9 קק״לפחמימות 64.4 גרם 257.4 גרםשומן 15.2 גרם 60.9 גרםנתרן 923.4 מ״ג 3693.5 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.1 גרםכולסטרול 135.8 מ״ג 543.2 מ״גסידן 115.6 מ״ג 462.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות437
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 437.2 קק״ל 1748.9 קק״לפחמימות 64.4 גרם 257.4 גרםשומן 15.2 גרם 60.9 גרםנתרן 923.4 מ״ג 3693.5 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.9 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.1 גרםכולסטרול 135.8 מ״ג 543.2 מ״גסידן 115.6 מ״ג 462.4 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 223.9 מ״ג 895.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 8.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 437 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
- בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
- מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
- משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
- נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
- בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
- מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
- משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
- נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.
הערות
- אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
הערות
- אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מטורף וטעים
תודה מרים 🙂
טעים מאוד