זה שוס! טבעות בצל במילוי גבינה נמתחת
מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 269.8 קק״ל 3237.6 קק״לפחמימות 30.0 גרם 359.5 גרםשומן 12.1 גרם 145.5 גרםנתרן 385.8 מ״ג 4629.6 מ״גחלבון 7.8 גרם 93.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 25.6 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 1252.6 מ״גסידן 25.8 מ״ג 310.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 121.6 מ״ג 1459.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות270
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 269.8 קק״ל 3237.6 קק״לפחמימות 30.0 גרם 359.5 גרםשומן 12.1 גרם 145.5 גרםנתרן 385.8 מ״ג 4629.6 מ״גחלבון 7.8 גרם 93.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרםשומן רווי 2.1 גרם 25.6 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 1252.6 מ״גסידן 25.8 מ״ג 310.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 121.6 מ״ג 1459.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 270 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בצלים גדוליםקלופים
-
3 פרוסות גבינה צהובה 28%או מוצרלה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
4 ביצים Lטרופות
-
2 כוסות פירורי פנקומזרח מערב
טיגון עמוק
הגשה
-
3/4 כוס מיונז
-
1/4 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
אופן הכנה
- חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
- חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
- מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
- מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
- טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי ומגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.
אופן הכנה
- חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
- חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
- מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
- מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
- טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי ומגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן