זה שוס! טבעות בצל במילוי גבינה נמתחת

מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
מתכון טעים וקל להכנה של מנה שאנחנו לא יכולים להגיד לה לא! ואחרי שטעמנו אותה פעם אחת, אנחנו כבר מפנטזים על לאכול אותה שוב - טבעות בצל פריכות ממולאות גבינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    270
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 269.8 קק״ל 3237.6 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 359.5 גרם
    שומן 12.1 גרם 145.5 גרם
    נתרן 385.8 מ״ג 4629.6 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 1252.6 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 310.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 121.6 מ״ג 1459.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    270
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 269.8 קק״ל 3237.6 קק״ל
    פחמימות 30.0 גרם 359.5 גרם
    שומן 12.1 גרם 145.5 גרם
    נתרן 385.8 מ״ג 4629.6 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 25.6 גרם
    כולסטרול 104.4 מ״ג 1252.6 מ״ג
    סידן 25.8 מ״ג 310.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 121.6 מ״ג 1459.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מטוגנים מכל העולם
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון עמוק

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרוחב ל-3 פרוסות עבות, ומפרידים את הפרוסות לטבעות.
  2. חותכים את הגבינה ל-4 רצועות, כך שרוחב כל רצועה יהיה כרוחב טבעת בצל.
  3. מסדרים טבעת בצל קטנה במרכז טבעת בצל גדולה יותר, ומכניסים את רצועות הגבינה בין לבין כדי שימלאו את הרווח. ממשיכים עם יתר טבעות הבצל והגבינה ומעבירים למקפיא לשעה.
  4. מחממים בסיר בינוני שמן לטיגון עמוק. מסדרים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם בשלוש קערות נפרדות.
  5. טובלים כל טבעת בצל בקמח בביצה ובפירורי הלחם, ושוב בביצה ובפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן החם עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מערבבים בקערה את המיונז ורוטב הטריאקי ומגישים את טבעות הבצל החמות לצד הרוטב.

    טבעות בצל גבינתיות. צילום: אפיק גבאי
    טבעות בצל גבינתיות. צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
זה שוס! טבעות בצל במילוי גבינה נמתחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות