-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 250.2 קק״ל 2502.0 קק״לפחמימות 30.2 גרם 302.0 גרםשומן 10.0 גרם 100.0 גרםנתרן 60.6 מ״ג 606.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.5 גרם 95.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 40 דק׳כולל 4 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות250
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 250.2 קק״ל 2502.0 קק״לפחמימות 30.2 גרם 302.0 גרםשומן 10.0 גרם 100.0 גרםנתרן 60.6 מ״ג 606.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 9.5 גרם 95.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.4 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 250 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פבלובה
-
1 חבילה מלית תפוח עץ וקינמון
קרם
-
500 מ"ל שמנת צמחית להקצפהקרם קוקוס
-
4 כפות שטוחות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הסוכר בהדרגה, וכן מוסיפים את מחית הוניל וצבע המאכל.
- מקציפים במהירות בינונית במשך כ-20 דקות (כן, הרבה זמן) עד לקבלת מרנג חזק ויציב מאוד.
- מעבירים את המרנג לשקית זילוף, גוזרים חור בעזרת מספריים (אפשר להשתמש בצנטר חלק) ומזלפים בתבנית בסיס ושוליים בתנועות מעגליות, לצורה של כוס.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 90 מעלות במשך 4 שעות עד לייבוש מלא. חשוב לשים לב - לא להוציא אותם לפני הזמן גם אם זה נראה מוכן לכאורה.
- ממלאים את הפבלובות במלית התפוחים.
- מקציפים את השמנת הצמחית והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב.
- מזלפים את הקרם מעל הפבלובות בתנועות מעגליות.
- מקשטים בדבורים עשויות משוקולד או סוכריות. ניתן לזגג מעל עם טיפה דבש.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
אופן הכנה
- מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים את הסוכר ואת אבקת הסוכר בהדרגה, וכן מוסיפים את מחית הוניל וצבע המאכל.
- מקציפים במהירות בינונית במשך כ-20 דקות (כן, הרבה זמן) עד לקבלת מרנג חזק ויציב מאוד.
- מעבירים את המרנג לשקית זילוף, גוזרים חור בעזרת מספריים (אפשר להשתמש בצנטר חלק) ומזלפים בתבנית בסיס ושוליים בתנועות מעגליות, לצורה של כוס.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 90 מעלות במשך 4 שעות עד לייבוש מלא. חשוב לשים לב - לא להוציא אותם לפני הזמן גם אם זה נראה מוכן לכאורה.
- ממלאים את הפבלובות במלית התפוחים.
- מקציפים את השמנת הצמחית והפודינג וניל עד קבלת קרם יציב.
- מזלפים את הקרם מעל הפבלובות בתנועות מעגליות.
- מקשטים בדבורים עשויות משוקולד או סוכריות. ניתן לזגג מעל עם טיפה דבש.
- שומרים במקרר עד ההגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (7)
מה אפשר במקום מחית וניל?
תמצית וניל
אפשר להשתמש במקום צבע מאכל בגל מאכל?
בוודאי, רצוי.
נראה מעולה!!
כמה זמן מראש אפשר להכין? ועדין לשמור על המרקם
היי אתי, את הפבלובה אפשר להכין כמה ימים לפני, את הקצפת הכי קרוב למועד ההגשה