חגיגה של צבע וטעם: פוקי בול אבוקדו וסלמון
פוקי בול אבוקדו בצורת פרח עם אורז סושי, אדממה, סלמון, גילופי גזר וביצה רכה. מזלפים רוטב מעל ומחסלים ב-5 דקות את כל הקערה!
פוקי בול אבוקדו בצורת פרח עם אורז סושי, אדממה, סלמון, גילופי גזר וביצה רכה. מזלפים רוטב מעל ומחסלים ב-5 דקות את כל הקערה!
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 334.0 קק״ל 334.0 קק״לפחמימות 17.1 גרם 17.1 גרםשומן 14.1 גרם 14.1 גרםנתרן 3525.9 מ״ג 3525.9 מ״גחלבון 32.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 72.0 מ״ג 72.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 401.7 מ״ג 401.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות334
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 334.0 קק״ל 334.0 קק״לפחמימות 17.1 גרם 17.1 גרםשומן 14.1 גרם 14.1 גרםנתרן 3525.9 מ״ג 3525.9 מ״גחלבון 32.0 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 2.1 גרםשומן רווי 3.1 גרם 3.1 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 295.4 מ״גסידן 72.0 מ״ג 72.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״גאשלגן 401.7 מ״ג 401.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 334 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תוספות
-
1/2 אבוקדו של גליל בינונימסוג אטינגר
-
100 גרם סלמון טרי
-
1/2 גזר בינוני
-
חופן פולי סויה (אדממה)
-
1 ביצה L
-
חופן שומשום שחור
-
2 כפות רוטב סויהלהגשה
-
1 כוס מי קרח
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז העגול עד שיוצאים ממנו מים נקיים.
- מכניסים את האורז לקערת זכוכית שמתאימה למיקרוגל, ומוסיפים את המים.
- מכסים את הקערה בצלחת ומכניסים למיקרוגל למשך 10 דקות.
- מוציאים את קערת האורז ומשאירים אותה מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
- בצלוחית קטנה מערבבים את החומץ אורז, הסוכר והמלח ומכניסים למיקרוגל למשך דקה.
- מוציאים ומערבבים עד שהכל נמס.
- שופכים מעל האורז ומערבבים היטב את תערובת החומץ עם האורז.
- מכינים את הביצה הרכה: מבשלים את הביצה במים רותחים במשך 7 דקות, ומוציאים אותה ישירות למי קרח. מקלפים ומגישים מיד.
- מכינים את האדממה: מבשלים את פולי האדממה במים רותחים עד שהם מתחילים לצוף, מוציאים, מסננים מהמים ומחלצים את פולי הסויה מתוך התרמילים.
- מרכיבים את המנה: ראשית, מכינים קערה ובה אורז סושי מבושל.
- שנית, חותכים את חצי האבוקדו לפרוסות לאורך מבלי לשנות את צורתו.
- מגלגלים את חצי האבוקדו לצורת פרח ומניחים אותו במרכז קערת האורז.
- מתחילים להניח מסביב לו ערימות קטנות מכל תוספת:
- פורסים את הסלמון לרצועות דקות ומניחים בתלולית.
- מוסיפים ערימה של אדממה קלוף.
- מגלפים מהגזר רצועות בעזרת קולפן ומניחים בערימה.
- מקלפים את הביצה הרכה, פורסים אותה לחצי ומניחים על האורז.
- מפזרים שומשום שחור מעל הכל ומגישים עם רוטב סויה.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים היטב את האורז העגול עד שיוצאים ממנו מים נקיים.
- מכניסים את האורז לקערת זכוכית שמתאימה למיקרוגל, ומוסיפים את המים.
- מכסים את הקערה בצלחת ומכניסים למיקרוגל למשך 10 דקות.
- מוציאים את קערת האורז ומשאירים אותה מכוסה במשך 10 דקות נוספות.
- בצלוחית קטנה מערבבים את החומץ אורז, הסוכר והמלח ומכניסים למיקרוגל למשך דקה.
- מוציאים ומערבבים עד שהכל נמס.
- שופכים מעל האורז ומערבבים היטב את תערובת החומץ עם האורז.
- מכינים את הביצה הרכה: מבשלים את הביצה במים רותחים במשך 7 דקות, ומוציאים אותה ישירות למי קרח. מקלפים ומגישים מיד.
- מכינים את האדממה: מבשלים את פולי האדממה במים רותחים עד שהם מתחילים לצוף, מוציאים, מסננים מהמים ומחלצים את פולי הסויה מתוך התרמילים.
- מרכיבים את המנה: ראשית, מכינים קערה ובה אורז סושי מבושל.
- שנית, חותכים את חצי האבוקדו לפרוסות לאורך מבלי לשנות את צורתו.
- מגלגלים את חצי האבוקדו לצורת פרח ומניחים אותו במרכז קערת האורז.
- מתחילים להניח מסביב לו ערימות קטנות מכל תוספת:
- פורסים את הסלמון לרצועות דקות ומניחים בתלולית.
- מוסיפים ערימה של אדממה קלוף.
- מגלפים מהגזר רצועות בעזרת קולפן ומניחים בערימה.
- מקלפים את הביצה הרכה, פורסים אותה לחצי ומניחים על האורז.
- מפזרים שומשום שחור מעל הכל ומגישים עם רוטב סויה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן