חומוס פיקנטי עם פילה דג מטוגן
חומוס כזה עוד לא אכלתם! משה שגב מכין מנה מפתיעה של חומוס בליווי פילה דגים מטוגן. מנה פיקנטית זריזה, קלה להכנה שמכינים בעשרים דקות
חומוס כזה עוד לא אכלתם! משה שגב מכין מנה מפתיעה של חומוס בליווי פילה דגים מטוגן. מנה פיקנטית זריזה, קלה להכנה שמכינים בעשרים דקות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1845.5 קק״ל 3691.1 קק״לפחמימות 162.4 גרם 324.8 גרםשומן 86.1 גרם 172.1 גרםנתרן 2545.3 מ״ג 5090.6 מ״גחלבון 110.6 גרם 221.1 גרםסיבים תזונתיים 52.6 גרם 105.2 גרםשומן רווי 12.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 245.1 מ״גסידן 455.0 מ״ג 910.0 מ״גברזל 23.0 מ״ג 46.0 מ״גאשלגן 3816.4 מ״ג 7632.8 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 26.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1846
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1845.5 קק״ל 3691.1 קק״לפחמימות 162.4 גרם 324.8 גרםשומן 86.1 גרם 172.1 גרםנתרן 2545.3 מ״ג 5090.6 מ״גחלבון 110.6 גרם 221.1 גרםסיבים תזונתיים 52.6 גרם 105.2 גרםשומן רווי 12.1 גרם 24.2 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 245.1 מ״גסידן 455.0 מ״ג 910.0 מ״גברזל 23.0 מ״ג 46.0 מ״גאשלגן 3816.4 מ״ג 7632.8 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 26.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1846 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חומוס
-
3 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
-
1 כוס טחינה גולמית
-
1 כפית מלח דק
דגים
-
4 כפות שמן זית
-
2 פילה דג לבן
-
1 כף תבלין שווארמה
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות.
- טוחנים את גרגירי החומוס בבלנדר, מוסיפים תוך כדי טחינה את הטחינה והמלח וממשיכים לטחון עד שמתקבלת משחה חלקה.
- משמנים את הדגים בשמן זית, מתבלים במלח ותבלין שווארמה. מחממים את מחבת הגריל וצולים את הדגים מכל הצדדים עד להזהבה.
- מניחים במרכז צלחת הגשה את החומוס, מעליו את הדגים, סוחטים מעל את הלימון, מפזרים את עשבי התיבול וגרגירי החומוס, מוסיפים סחוג ובצל ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות.
- טוחנים את גרגירי החומוס בבלנדר, מוסיפים תוך כדי טחינה את הטחינה והמלח וממשיכים לטחון עד שמתקבלת משחה חלקה.
- משמנים את הדגים בשמן זית, מתבלים במלח ותבלין שווארמה. מחממים את מחבת הגריל וצולים את הדגים מכל הצדדים עד להזהבה.
- מניחים במרכז צלחת הגשה את החומוס, מעליו את הדגים, סוחטים מעל את הלימון, מפזרים את עשבי התיבול וגרגירי החומוס, מוסיפים סחוג ובצל ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס
הערות
- אפשר להשתמש בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן