חזה עוף בדבש עם תפוחי אדמה אפויים
ארוחת שישי מושלמת שמכינים בקלות: חזה עוף בדבש עם תפוחי אדמה אפויים ושחומים, מדיפים ריח משגע של שום. תתכוננו לאינספור מחמאות. רק אל תגלו שהכנתם בכמה דקות
ארוחת שישי מושלמת שמכינים בקלות: חזה עוף בדבש עם תפוחי אדמה אפויים ושחומים, מדיפים ריח משגע של שום. תתכוננו לאינספור מחמאות. רק אל תגלו שהכנתם בכמה דקות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 566.9 קק״ל 2267.7 קק״לפחמימות 71.1 גרם 284.4 גרםשומן 17.4 גרם 69.4 גרםנתרן 733.2 מ״ג 2932.8 מ״גחלבון 28.3 גרם 113.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.6 מ״ג 106.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 67.7 מ״ג 270.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות567
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 566.9 קק״ל 2267.7 קק״לפחמימות 71.1 גרם 284.4 גרםשומן 17.4 גרם 69.4 גרםנתרן 733.2 מ״ג 2932.8 מ״גחלבון 28.3 גרם 113.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.1 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.6 מ״ג 106.5 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 67.7 מ״ג 270.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 567 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
1 חזה עוף שלם בינוניחתוך ל -2, ללא עצם
-
3 כפות דבש
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
4 גבעולי טימין טרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ויוצקים פנימה 2 כוסות מים. מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים מעל את הרשת במצב הגבוה שלה.
- מניחים את נתחי חזה העוף על הרשת.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים ל-2 דקות בטמפרטורה גבוהה ולוחצים על התחל. בסיום הבישול משחררים את לחץ האדים ופותחים את המכסה. מסננים את המים של תפוחי האדמה ומערבבים אותם בקערה עם שמן זית, אבקת שום ומלח. מניחים אותם בחזרה בתוך הסיר כשנתחי החזה עוף למעלה על הרשת.
- בקערה גדולה שמים דבש, מיץ לימון, מלח, פלפל, שמן זית ועלי טימין. מערבבים היטב ומושחים את העוף ברוטב.
- מעבירים לתכניתגריל למשך 10 דקות וצולים עד שנתחי חזה העוף ותפוחי האדמה שחומים. כדאי מדי פעם לפתוח ולבדוק אם תפוחי האדמה והעוף מוכנים (תלוי בגודלם).
- לפני ההגשה מפזרים על תפוחי האדמה פטרוזיליה קצוצה דק.
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר ויוצקים פנימה 2 כוסות מים. מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים מעל את הרשת במצב הגבוה שלה.
- מניחים את נתחי חזה העוף על הרשת.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים ל-2 דקות בטמפרטורה גבוהה ולוחצים על התחל. בסיום הבישול משחררים את לחץ האדים ופותחים את המכסה. מסננים את המים של תפוחי האדמה ומערבבים אותם בקערה עם שמן זית, אבקת שום ומלח. מניחים אותם בחזרה בתוך הסיר כשנתחי החזה עוף למעלה על הרשת.
- בקערה גדולה שמים דבש, מיץ לימון, מלח, פלפל, שמן זית ועלי טימין. מערבבים היטב ומושחים את העוף ברוטב.
- מעבירים לתכניתגריל למשך 10 דקות וצולים עד שנתחי חזה העוף ותפוחי האדמה שחומים. כדאי מדי פעם לפתוח ולבדוק אם תפוחי האדמה והעוף מוכנים (תלוי בגודלם).
- לפני ההגשה מפזרים על תפוחי האדמה פטרוזיליה קצוצה דק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן