חטיפי שוקולד ובייגלה מושלמים של עוגיו.נט!
השילוב הממכר של מתוק ומלוח מחכה לכם במתכון הבא של נטלי לוין לחטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה שבעזרת טריק כיפי עם שקית זיפלוק המטבח נשאר נקי וללא שטיפת כלים
השילוב הממכר של מתוק ומלוח מחכה לכם במתכון הבא של נטלי לוין לחטיפי שוקולד עם ביסקוויטים ובייגלה שבעזרת טריק כיפי עם שקית זיפלוק המטבח נשאר נקי וללא שטיפת כלים
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.7 קק״ל 3670.9 קק״לפחמימות 190.9 גרם 2863.8 גרםשומן 185.7 גרם 2785.3 גרםנתרן 188.3 מ״ג 2824.5 מ״גחלבון 183.7 גרם 2755.6 גרםסיבים תזונתיים 183.6 גרם 2754.1 גרםשומן רווי 184.5 גרם 2768.0 גרםכולסטרול 183.0 מ״ג 2745.0 מ״גסידן 190.3 מ״ג 2854.4 מ״גברזל 183.5 מ״ג 2752.8 מ״גאשלגן 248.0 מ״ג 3719.4 מ״גאבץ 183.1 מ״ג 2746.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות245
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 244.7 קק״ל 3670.9 קק״לפחמימות 190.9 גרם 2863.8 גרםשומן 185.7 גרם 2785.3 גרםנתרן 188.3 מ״ג 2824.5 מ״גחלבון 183.7 גרם 2755.6 גרםסיבים תזונתיים 183.6 גרם 2754.1 גרםשומן רווי 184.5 גרם 2768.0 גרםכולסטרול 183.0 מ״ג 2745.0 מ״גסידן 190.3 מ״ג 2854.4 מ״גברזל 183.5 מ״ג 2752.8 מ״גאשלגן 248.0 מ״ג 3719.4 מ״גאבץ 183.1 מ״ג 2746.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 245 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1 כפית שמן קנולה
-
30 גרם בייגלהמצופה בשוקולד לבן (או מריר)
אופן הכנה
- שמים את הביסקוויטים בתוך שקית זיפלוק וסוגרים. בעזרת מערוך שוברים את הביסקוויטים לחתיכות לא שוות בגודלן - פירורים דקים ושברים גדולים יותר.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
- ממסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד עד שהוא נמס לחלוטין.
- מערבבים פנימה שמן לדילול קל של השוקולד ומערבבים היטב.
- יוצקים את השוקולד על גבי נייר אפייה ומשטחים בעזרת מרית לעובי של כחצי ס”מ.
- מפזרים בייגלה מצופה בשוקולד בצורה חופשית.
- מפזרים שברי ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי השוקולד המומס. מומלץ לגוון בגודל החתיכות כדי ליצור עניין ולהוסיף גם פירורים דקים.
- מצננים להתקשות מוחלטת במקפיא למשך כשעה.
- שוברים או חותכים לחתיכות אסימטריות ומגישים.
- איך מצפים בייגלה? ממסים שוקולד מריר או לבן במיקרוגל או על בן מארי.
- טובלים שמיניות בייגלה בשוקולד המומס ומניחים על גבי נייר אפייה.
- מצננים במקפיא כמה דקות להתייצבות מוחלטת - אפשר לצפות בשוקולד מריר, חלב, לבן או רובי.
אופן הכנה
- שמים את הביסקוויטים בתוך שקית זיפלוק וסוגרים. בעזרת מערוך שוברים את הביסקוויטים לחתיכות לא שוות בגודלן - פירורים דקים ושברים גדולים יותר.
- קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
- ממסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד עד שהוא נמס לחלוטין.
- מערבבים פנימה שמן לדילול קל של השוקולד ומערבבים היטב.
- יוצקים את השוקולד על גבי נייר אפייה ומשטחים בעזרת מרית לעובי של כחצי ס”מ.
- מפזרים בייגלה מצופה בשוקולד בצורה חופשית.
- מפזרים שברי ביסקוויטים בצורה חופשית על גבי השוקולד המומס. מומלץ לגוון בגודל החתיכות כדי ליצור עניין ולהוסיף גם פירורים דקים.
- מצננים להתקשות מוחלטת במקפיא למשך כשעה.
- שוברים או חותכים לחתיכות אסימטריות ומגישים.
- איך מצפים בייגלה? ממסים שוקולד מריר או לבן במיקרוגל או על בן מארי.
- טובלים שמיניות בייגלה בשוקולד המומס ומניחים על גבי נייר אפייה.
- מצננים במקפיא כמה דקות להתייצבות מוחלטת - אפשר לצפות בשוקולד מריר, חלב, לבן או רובי.
הערות
- חשוב לסגור את שקית הזיפלוק לפני שבירה הביסקוויטים כדי שהם לא "יברחו" החוצה.
- החטיפים נשמרים בכלי סגור במקפיא עד חודשיים. אפשר גם במקרר עד שבועיים.
- אפשר לגוון בסוגי הביסקוויטים ולהשתמש בטעמים שונים. אפשר גם עוגיות חמאה.
הערות
- חשוב לסגור את שקית הזיפלוק לפני שבירה הביסקוויטים כדי שהם לא "יברחו" החוצה.
- החטיפים נשמרים בכלי סגור במקפיא עד חודשיים. אפשר גם במקרר עד שבועיים.
- אפשר לגוון בסוגי הביסקוויטים ולהשתמש בטעמים שונים. אפשר גם עוגיות חמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר להכין ולהקפיא ? והאם שומרים בחוץ או במקרר ולכמה זמן נשמר?
הי אפרת, אפשר להכין והלקפיא