-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3019.6 קק״ל 3019.6 קק״לפחמימות 478.1 גרם 478.1 גרםשומן 92.4 גרם 92.4 גרםנתרן 3166.8 מ״ג 3166.8 מ״גחלבון 61.5 גרם 61.5 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרםשומן רווי 29.6 גרם 29.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.2 מ״ג 75.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 535.4 מ״ג 535.4 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות3020
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3019.6 קק״ל 3019.6 קק״לפחמימות 478.1 גרם 478.1 גרםשומן 92.4 גרם 92.4 גרםנתרן 3166.8 מ״ג 3166.8 מ״גחלבון 61.5 גרם 61.5 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 15.4 גרםשומן רווי 29.6 גרם 29.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 75.2 מ״ג 75.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 535.4 מ״ג 535.4 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 3020 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג קמח לבןמנופה
-
1 כפית שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
4 כפות שמן קנולה
-
300 מ"ל מים פושרים
-
1 כוס נטיפי שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מאחדים במיקסר עם וו לישה את הקמח המנופה, השמרים היבשים, הסוכר, המלח והשמן.
- מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים ומערבבים במשך כ-7 דקות נוספות.
- מוסיפים חופן נטיפי שוקולד ומערבבים 2 דקות נוספות.
- מתפיחים במשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
- קולעים חלה עגולה, שמים צנצנת במרכז, מקשטים בנטיפי שוקולד, מברישים ומתפיחים שוב.
- אופים במשך 25 דקות.
- כשהחלה מתקררת ממלאים את הצנצנת בשוקולד וטובלים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מאחדים במיקסר עם וו לישה את הקמח המנופה, השמרים היבשים, הסוכר, המלח והשמן.
- מוסיפים בהדרגה את המים הפושרים ומערבבים במשך כ-7 דקות נוספות.
- מוסיפים חופן נטיפי שוקולד ומערבבים 2 דקות נוספות.
- מתפיחים במשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
- קולעים חלה עגולה, שמים צנצנת במרכז, מקשטים בנטיפי שוקולד, מברישים ומתפיחים שוב.
- אופים במשך 25 דקות.
- כשהחלה מתקררת ממלאים את הצנצנת בשוקולד וטובלים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן