חצ’פורי שקשוקה – מאפה גיאורגי במילוי רוטב שקשוקה וביצה
בא לכם חצ'פורי עם נגיעה ישראלית? תוכלו להכין את המאפה הנפלא הזה לבד בבית - מאפה חצ'פורי רך ואוורירי עם רוטב שקשוקה וביצה.
בא לכם חצ'פורי עם נגיעה ישראלית? תוכלו להכין את המאפה הנפלא הזה לבד בבית - מאפה חצ'פורי רך ואוורירי עם רוטב שקשוקה וביצה.
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 592.9 קק״ל 5929.2 קק״לפחמימות 83.3 גרם 833.0 גרםסוכר 8.9 גרם 88.8 גרםשומן 20.7 גרם 207.0 גרםנתרן 1052.0 מ״ג 10519.6 מ״גחלבון 16.3 גרם 163.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 33.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 44.9 גרםכולסטרול 157.6 מ״ג 1575.6 מ״גסידן 89.2 מ״ג 891.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 131.8 מ״ג 1318.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-40 דק׳
-
קלוריות593
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 592.9 קק״ל 5929.2 קק״לפחמימות 83.3 גרם 833.0 גרםסוכר 8.9 גרם 88.8 גרםשומן 20.7 גרם 207.0 גרםנתרן 1052.0 מ״ג 10519.6 מ״גחלבון 16.3 גרם 163.4 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 33.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 44.9 גרםכולסטרול 157.6 מ״ג 1575.6 מ״גסידן 89.2 מ״ג 891.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 131.8 מ״ג 1318.3 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-40 דק׳ | קלוריות 593 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק כ-7 דקות לבצק אחיד וחלק. מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים ומכדררים.
- מחממים תנור ל-230 מעלות ומניחים בתנור תבנית הפוכה שתתחמם.
- מעצבים כדור בצק למאפה בצורת סירה ומניחים על נייר אפייה. ממלאים ב-3 כפות מרוטב השקשוקה, מפזרים מעל את המוצרלה ומרססים את הבצק שמסביב בתרסיס שמן זית. ממשיכים עם יתר הבצק והמלית.
- מעבירים את נייר האפייה עם המאפים לתבנית שבתנור ואופים 10-15 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים במרכז כל מאפה חלמון וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות. בתום האפיה מרססים עם מעט שמן זית יד מרדכי (את המאפים אופים בכמה סבבים).
- מגישים את המאפים עם טחינה וסלט ירקות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק כ-7 דקות לבצק אחיד וחלק. מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.
- מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים ומכדררים.
- מחממים תנור ל-230 מעלות ומניחים בתנור תבנית הפוכה שתתחמם.
- מעצבים כדור בצק למאפה בצורת סירה ומניחים על נייר אפייה. ממלאים ב-3 כפות מרוטב השקשוקה, מפזרים מעל את המוצרלה ומרססים את הבצק שמסביב בתרסיס שמן זית. ממשיכים עם יתר הבצק והמלית.
- מעבירים את נייר האפייה עם המאפים לתבנית שבתנור ואופים 10-15 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים במרכז כל מאפה חלמון וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות. בתום האפיה מרססים עם מעט שמן זית יד מרדכי (את המאפים אופים בכמה סבבים).
- מגישים את המאפים עם טחינה וסלט ירקות.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן