חצ’פורי שקשוקה – מאפה גיאורגי במילוי רוטב שקשוקה וביצה

בא לכם חצ'פורי עם נגיעה ישראלית? תוכלו להכין את המאפה הנפלא הזה לבד בבית - מאפה חצ'פורי רך ואוורירי עם רוטב שקשוקה וביצה.
בא לכם חצ'פורי עם נגיעה ישראלית? תוכלו להכין את המאפה הנפלא הזה לבד בבית - מאפה חצ'פורי רך ואוורירי עם רוטב שקשוקה וביצה.
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    593
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.9 קק״ל 5929.2 קק״ל
    פחמימות 83.3 גרם 833.0 גרם
    סוכר 8.9 גרם 88.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 207.0 גרם
    נתרן 1052.0 מ״ג 10519.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 163.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 44.9 גרם
    כולסטרול 157.6 מ״ג 1575.6 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 891.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 131.8 מ״ג 1318.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    593
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.9 קק״ל 5929.2 קק״ל
    פחמימות 83.3 גרם 833.0 גרם
    סוכר 8.9 גרם 88.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 207.0 גרם
    נתרן 1052.0 מ״ג 10519.6 מ״ג
    חלבון 16.3 גרם 163.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 4.5 גרם 44.9 גרם
    כולסטרול 157.6 מ״ג 1575.6 מ״ג
    סידן 89.2 מ״ג 891.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 131.8 מ״ג 1318.3 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ניצן סוסיד
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

שימון המאפים


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק כ-7 דקות לבצק אחיד וחלק. מעבירים לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה.
  2. מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים ומכדררים.
  3. מחממים תנור ל-230 מעלות ומניחים בתנור תבנית הפוכה שתתחמם.
  4. מעצבים כדור בצק למאפה בצורת סירה ומניחים על נייר אפייה. ממלאים ב-3 כפות מרוטב השקשוקה, מפזרים מעל את המוצרלה ומרססים את הבצק שמסביב בתרסיס שמן זית. ממשיכים עם יתר הבצק והמלית.
  5. מעבירים את נייר האפייה עם המאפים לתבנית שבתנור ואופים 10-15 דקות. מוציאים מהתנור, מוסיפים במרכז כל מאפה חלמון וממשיכים לאפות כ-5 דקות נוספות. בתום האפיה מרססים עם מעט שמן זית יד מרדכי (את המאפים אופים בכמה סבבים).
  6. מגישים את המאפים עם טחינה וסלט ירקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חצ’פורי שקשוקה – מאפה גיאורגי במילוי רוטב שקשוקה וביצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות