טורטיות במילוי גבינה ופלפלים קלויים

טורטיות במילוי גבינת לאבנה עם פלפלים קלויים ובזיליקום שישדרגו מיד כל שולחן אירוח. חותכים את הטורטיות לרולים קטנים ומנשנשים.
טורטיות במילוי גבינת לאבנה עם פלפלים קלויים ובזיליקום שישדרגו מיד כל שולחן אירוח. חותכים את הטורטיות לרולים קטנים ומנשנשים.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    9
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9.4 קק״ל 235.6 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן 0.4 גרם 10.1 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 61.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 48.3 מ״ג 1208.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    9
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9.4 קק״ל 235.6 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן 0.4 גרם 10.1 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 1.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.4 מ״ג 61.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 48.3 מ״ג 1208.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חוצים את הפלפלים ומוציאים את התוכן והגרעינים. מניחים בתבנית כשצידם החתוך כלפי מטה ומזלפים כף שמן זית.
  3. קולים 50-40 דקות, עד הזהבה.
  4. מוציאים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשהים כ-20 דקות לצינון והקלה על הקילוף.
  5. מסירים את הקליפה ומעבירים למסננת (לא שוטפים במים, כדי לא לאבד מהטעם הקלוי). חותכים לרצועות.
  6. מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה-בינונית. מניחים טורטייה ומחממים כחצי דקה מכל צד. מצננים כדקה.
  7. מורחים כל טורטייה בלאבנה, תוך השארת שוליים של 3 ס”מ ללא גבינה. מסדרים על השליש התחתון רצועות פלפל ו-5 עלי בזיליקום ומגלגלים לגליל הדוק. פורסים לרולים באורך 3 ס”מ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טורטיות במילוי גבינה ופלפלים קלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות