קובי אדרי במתכון של המבורגר טוקיו

יש מלא מתכונים של המבורגר, אבל את המתכון הזה של קובי אדרי להמבורגר אסייאתי עוד לא ראיתם! המבורגר מפתיע וטעים שלא תפסיקו להכין שוב ושוב
יש מלא מתכונים של המבורגר, אבל את המתכון הזה של קובי אדרי להמבורגר אסייאתי עוד לא ראיתם! המבורגר מפתיע וטעים שלא תפסיקו להכין שוב ושוב
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    874
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 873.9 קק״ל 1747.8 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 66.4 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 2175.0 מ״ג 4350.0 מ״ג
    חלבון 68.1 גרם 136.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 31.6 גרם
    כולסטרול 234.4 מ״ג 468.8 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 808.8 מ״ג 1617.6 מ״ג
    אבץ 16.2 מ״ג 32.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    874
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 873.9 קק״ל 1747.8 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 66.4 גרם
    שומן 49.4 גרם 98.8 גרם
    נתרן 2175.0 מ״ג 4350.0 מ״ג
    חלבון 68.1 גרם 136.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.4 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 31.6 גרם
    כולסטרול 234.4 מ״ג 468.8 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 808.8 מ״ג 1617.6 מ״ג
    אבץ 16.2 מ״ג 32.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לחמניות

המבורגר

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את ההמבורגר: לשים מעט בעזרת כפות הידיים את הבשר עם כל התבלינים ולבסוף מוסיפים את הסודה.
  2. בעזרת רינג יוצרים 2 המבורגרים של 250 גרם ומצננים במקרר לשעה.
  3. מחממים היטב מחבת פסים וצולים את ההמבורגר בערך 3 דקות לצד אחד ועוד דקה לצד השני.
  4. מכינים את רוטב האיולי סרירצ’ה: מערבבים בקערה את המיונז עם הסרירצ’ה עד לקבל רוטב אחיד וחלק.
  5. מרכיבים את ההמבורגר לפי איך שאתם אוהבים, ההמלצה של קובי: למרוח את האיולי סרירצ’ה על הלחמנייה, מעל לשים המבורגר, בצל סגול, חמוצים, פרוסות אבוקדו וחסה.
המבורגר טוקיו
המבורגר טוקיו. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות