-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.3 קק״ל 805.1 קק״לפחמימות 32.5 גרם 130.2 גרםשומן 4.3 גרם 17.0 גרםנתרן 80.3 מ״ג 321.4 מ״גחלבון 7.6 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.2 מ״גסידן 159.6 מ״ג 638.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 621.5 מ״ג 2486.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 12 שעות ו-13 דק׳
-
קלוריות201
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.3 קק״ל 805.1 קק״לפחמימות 32.5 גרם 130.2 גרםשומן 4.3 גרם 17.0 גרםנתרן 80.3 מ״ג 321.4 מ״גחלבון 7.6 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 8.6 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.2 מ״גסידן 159.6 מ״ג 638.3 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 621.5 מ״ג 2486.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 12 שעות ו-13 דק׳ | קלוריות 201 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שייק בננה תות
-
2 כוסות תותיםחתוכים לפרוסות
-
1 בננה בינוניתחתוכה לפרוסות
-
1/2 כוס אוכמניות טריות
-
1 כוס חלב 3%או איזה חלב שאוהבים
שייק ירוק
-
2 קיווי בינונייםקלופים וחתוכים לפרוסות
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםחתוכים לקוביות
-
1 כוס עלי תרד
-
1 כוס חלב 3%או איזה חלב שאוהבים
אופן הכנה
- חותכים את כל הפירות.
- שמים את הפירות בתוך שקית זיפלוק להקפאה סוגרים היטב.
- מעבירים למקפיא ללילה שלם (אתם יכולים לשמור את הפירות לטווח ארוך במקפיא).
- שמים את הפירות בבלנדר, מוסיפים את החלב בהדרגה ולפי המרקם הרצוי, טוחנים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את כל הפירות.
- שמים את הפירות בתוך שקית זיפלוק להקפאה סוגרים היטב.
- מעבירים למקפיא ללילה שלם (אתם יכולים לשמור את הפירות לטווח ארוך במקפיא).
- שמים את הפירות בבלנדר, מוסיפים את החלב בהדרגה ולפי המרקם הרצוי, טוחנים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן