עוגת טירמיסו קלה להכנה
עוגה מדהימה ומהירה להכנה, טירמיסו איטלקית טעימה ופשוטה. בישקוטי רכים עם קפה, קצפת עם גבינת מסקרפונה עשירה, שכבה של קקאו, ערבוב מושלם של טעמים
עוגה מדהימה ומהירה להכנה, טירמיסו איטלקית טעימה ופשוטה. בישקוטי רכים עם קפה, קצפת עם גבינת מסקרפונה עשירה, שכבה של קקאו, ערבוב מושלם של טעמים
- גיא הראל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2651.2 קק״ל 2651.2 קק״לפחמימות 78.8 גרם 78.8 גרםשומן 254.3 גרם 254.3 גרםנתרן 108.3 מ״ג 108.3 מ״גחלבון 23.3 גרם 23.3 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרםכולסטרול 756.0 מ״ג 756.0 מ״גסידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 617.8 מ״ג 617.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות2651
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2651.2 קק״ל 2651.2 קק״לפחמימות 78.8 גרם 78.8 גרםשומן 254.3 גרם 254.3 גרםנתרן 108.3 מ״ג 108.3 מ״גחלבון 23.3 גרם 23.3 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 5.3 גרםשומן רווי 160.8 גרם 160.8 גרםכולסטרול 756.0 מ״ג 756.0 מ״גסידן 469.7 מ״ג 469.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 617.8 מ״ג 617.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 2651 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה בישקוטי
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
400 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית מחית וניל
-
2 שוט אספרסו
-
2 כפות אבקת קקאולקישוט
אופן הכנה
- שמים בקערה את האספרסו ומוסיפים חצי כוס מים חמים.
- מקציפים במיקסר את הגבינה עם השמנת, הסוכר ומחית הווניל.
- טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים שכבה בתחתית תבנית אינגליש קייק.
- שמים מחצית מכמות הקצפת ומיישרים.
- טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים שכבה נוספת, ומעליה את שארית הקצפת.
- מקררים לפחות 3 שעות (עדיף לילה).
- לפני ההגשה מפזרים קקאו מלמעלה.
אופן הכנה
- שמים בקערה את האספרסו ומוסיפים חצי כוס מים חמים.
- מקציפים במיקסר את הגבינה עם השמנת, הסוכר ומחית הווניל.
- טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים שכבה בתחתית תבנית אינגליש קייק.
- שמים מחצית מכמות הקצפת ומיישרים.
- טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים שכבה נוספת, ומעליה את שארית הקצפת.
- מקררים לפחות 3 שעות (עדיף לילה).
- לפני ההגשה מפזרים קקאו מלמעלה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן