טעם הפלמנקו: קוקטייל סנגריה חושני!

קוקטייל סנגריה ספרדי המורכב ממיין אדום וקוביות פרי. סנגריה היא המרעננת הרשמית של כל מסיבת מינגלינג. מגישים אותה אמנם צוננת, אך היא לוהטת!
קוקטייל סנגריה ספרדי המורכב ממיין אדום וקוביות פרי. סנגריה היא המרעננת הרשמית של כל מסיבת מינגלינג. מגישים אותה אמנם צוננת, אך היא לוהטת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.9 קק״ל 218.9 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.2 גרם
    נתרן 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 274.3 מ״ג 274.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    219
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 218.9 קק״ל 218.9 קק״ל
    פחמימות 27.2 גרם 27.2 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.2 גרם
    נתרן 13.8 מ״ג 13.8 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 1.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 4.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 274.3 מ״ג 274.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

למה שלא תכינו לעצמכם סנגריה בבית? היא מתאימה במיוחד לימי קיץ לוהטים אבל גם בחורף אפשר לשתות את המשקה האקזוטי כשהוא מחומם. היא הלהיט בכל מסיבה, ושוברת את הקרח בכל שיחת מינגלינג עסקית. משקה הפונץ’ עם קוביות הפרי יהיה כוכב הערב כשתארחו בבית, ויכניס את כולם לאווירה זורמת וקלילה, ואם תוסיפו לצידו גם טאפאס תקבלו סטייל ברצלונה מושלם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משתמשים בכוס יין בלי רגל ומוזגים ישירות לתוכה בעזרת כוס המדידה.
  2. שופכים לכוס את מיץ התפוחים, טריפל סק, הקוניאק והיין האדום.
  3. מוסיפים לכוס גם את קוביות הקרח.
  4. חותכים את תפוח העץ והתפוז לקוביות.
  5. מכניסים גם את קוביות התפוחים והתפוזים לתוך הכוס.
  6. מערבבים היטב עם כפית.
  7. מכניסים מקל קינמון ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טעם הפלמנקו: קוקטייל סנגריה חושני!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים