טעם הפלמנקו: קוקטייל סנגריה חושני!
קוקטייל סנגריה ספרדי המורכב ממיין אדום וקוביות פרי. סנגריה היא המרעננת הרשמית של כל מסיבת מינגלינג. מגישים אותה אמנם צוננת, אך היא לוהטת!
קוקטייל סנגריה ספרדי המורכב ממיין אדום וקוביות פרי. סנגריה היא המרעננת הרשמית של כל מסיבת מינגלינג. מגישים אותה אמנם צוננת, אך היא לוהטת!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.9 קק״ל 218.9 קק״לפחמימות 27.2 גרם 27.2 גרםשומן 0.2 גרם 0.2 גרםנתרן 13.8 מ״ג 13.8 מ״גחלבון 1.2 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.7 מ״ג 15.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 274.3 מ״ג 274.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.9 קק״ל 218.9 קק״לפחמימות 27.2 גרם 27.2 גרםשומן 0.2 גרם 0.2 גרםנתרן 13.8 מ״ג 13.8 מ״גחלבון 1.2 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 4.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.7 מ״ג 15.7 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 274.3 מ״ג 274.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
למה שלא תכינו לעצמכם סנגריה בבית? היא מתאימה במיוחד לימי קיץ לוהטים אבל גם בחורף אפשר לשתות את המשקה האקזוטי כשהוא מחומם. היא הלהיט בכל מסיבה, ושוברת את הקרח בכל שיחת מינגלינג עסקית. משקה הפונץ’ עם קוביות הפרי יהיה כוכב הערב כשתארחו בבית, ויכניס את כולם לאווירה זורמת וקלילה, ואם תוסיפו לצידו גם טאפאס תקבלו סטייל ברצלונה מושלם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 219 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
15 מ"ל קוניאק
-
15 מ"ל טריפל סק
-
45 מ"ל מיץ תפוחיםצלול
-
100 מ"ל יין אדום יבש
-
1/2 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוניחתוך לקוביות
-
1/2 תפוז בינוניחתוך לקוביות
אופן הכנה
- משתמשים בכוס יין בלי רגל ומוזגים ישירות לתוכה בעזרת כוס המדידה.
- שופכים לכוס את מיץ התפוחים, טריפל סק, הקוניאק והיין האדום.
- מוסיפים לכוס גם את קוביות הקרח.
- חותכים את תפוח העץ והתפוז לקוביות.
- מכניסים גם את קוביות התפוחים והתפוזים לתוך הכוס.
- מערבבים היטב עם כפית.
- מכניסים מקל קינמון ומגישים.
אופן הכנה
- משתמשים בכוס יין בלי רגל ומוזגים ישירות לתוכה בעזרת כוס המדידה.
- שופכים לכוס את מיץ התפוחים, טריפל סק, הקוניאק והיין האדום.
- מוסיפים לכוס גם את קוביות הקרח.
- חותכים את תפוח העץ והתפוז לקוביות.
- מכניסים גם את קוביות התפוחים והתפוזים לתוך הכוס.
- מערבבים היטב עם כפית.
- מכניסים מקל קינמון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן