טראפלס שוקולד חלבה של קרין גורן
בדקנו: תוך 3 דקות הכנה יש לכם קינוח מושלם והכי טעים שיש! מאחסנים אותו במקפיא מה שמאריך את החיים שלו, ונהנים מקינוח של טראפלס שוקולד חלבה. תהנו!
בדקנו: תוך 3 דקות הכנה יש לכם קינוח מושלם והכי טעים שיש! מאחסנים אותו במקפיא מה שמאריך את החיים שלו, ונהנים מקינוח של טראפלס שוקולד חלבה. תהנו!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.0 קק״ל 2990.2 קק״לפחמימות 25.1 גרם 251.0 גרםשומן 20.4 גרם 204.0 גרםנתרן 3.6 מ״ג 35.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 45.3 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.0 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 4.0 מ״גסידן 50.1 מ״ג 501.2 מ״גברזל 3.1 מ״ג 31.1 מ״גאשלגן 309.9 מ״ג 3099.5 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 3 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות299
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 299.0 קק״ל 2990.2 קק״לפחמימות 25.1 גרם 251.0 גרםשומן 20.4 גרם 204.0 גרםנתרן 3.6 מ״ג 35.6 מ״גחלבון 6.3 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 45.3 גרםשומן רווי 5.5 גרם 55.0 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 4.0 מ״גסידן 50.1 מ״ג 501.2 מ״גברזל 3.1 מ״ג 31.1 מ״גאשלגן 309.9 מ״ג 3099.5 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 15.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 299 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1 כוס טחינה גולמית
-
1/4 כוס דבש
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים, מעורבבים עם כל אגוז שאוהבים - קלויים ומלוחים
אופן הכנה
- ממיסים בקערה שוקולד עם טחינה ודבש בפולסים במיקרוגל.
- משטחים את התערובת בתבנית קטנה או בתבניות שקעים (ממליצים לרפד את התבנית בנייר אפייה).
- מפזרים אגוזים שאתם אוהבים ומקפיאים למשך שעה.
- חותכים לביסים ומגישים קפוא.
אופן הכנה
- ממיסים בקערה שוקולד עם טחינה ודבש בפולסים במיקרוגל.
- משטחים את התערובת בתבנית קטנה או בתבניות שקעים (ממליצים לרפד את התבנית בנייר אפייה).
- מפזרים אגוזים שאתם אוהבים ומקפיאים למשך שעה.
- חותכים לביסים ומגישים קפוא.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
האם ניתן להחליף טחינה בממרח שקדים טבעי
בהחלט
הכנתי לפי המתכון. הטראפלס נהדרים כשהם יוצאים מההקפאה, אבל- אחרי 5-10 דקות על השולחן הם נמסים, ולא נעים לקחת אותם בידיים. ואז צריך להחזיר להקפאה כדי לייצב אותם שוב. מסובך להגיש ככה קינוח..
היי עינת, ככה זה הטראפלס, אפשר להגיש בקערה עם קרח מתחת או לצפות את הטראפלס בקקאו, זה ימנע את ההחלקה מהאצבעות
מתכון השוקולד ניראה מדהים תודה על המתכון
תודה רבה, שרה, נשמח לדעת איך יצא!