רקע ראש השנה

כל הבית יתמלא בניחוחות: סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש

סלמון ברוטב שהופך אותו מטוב למצוין! מתכון להכנת סלמון בתנור במרינדת דבש, שמן זית, שום ולימון בניחוחות של טימין
סלמון ברוטב שהופך אותו מטוב למצוין! מתכון להכנת סלמון בתנור במרינדת דבש, שמן זית, שום ולימון בניחוחות של טימין
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.4 קק״ל 3619.1 קק״ל
    פחמימות 21.1 גרם 168.8 גרם
    שומן 22.7 גרם 181.4 גרם
    נתרן 389.2 מ״ג 3113.5 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 320.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 9.4 מ״ג 75.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 452.4 קק״ל 3619.1 קק״ל
    פחמימות 21.1 גרם 168.8 גרם
    שומן 22.7 גרם 181.4 גרם
    נתרן 389.2 מ״ג 3113.5 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 320.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.6 מ״ג 5.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 9.4 מ״ג 75.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

בין אם מגישים אותה כמנה ראשונה או כעיקרית, תהיו בטוחים שעל התיבול שלה ידברו עד סוף הארוחה! קבלו מתכון מהיר ונהדר להכנת מנת סלמון בתנור במרינדה מטריפה אך עדינה של לימון, שום, דבש מתקתק ושמן זית.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
רחלי קרוט
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלמון

מרינדה

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את המרינדה: טורפים בקערה את הדבש, שמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
  3. מניחים את נתחי הסלמון בקערה, יוצקים מעל את המרינדה ומורחים את הדג מכל הצדדים.
  4. מניחים את נתחי הסלמון במרכז התבנית, מפזרים מעל את הטימין, אופים כ-15 דקות או עד שהדג מוכן אך עדיין נשאר ורוד ומגישים.

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כל הבית יתמלא בניחוחות: סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עינב שי

    מתכון נדיר! מכינה אותו כמעט לכל סעודת שבת, אף פעם לא נמאס!

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים לשמוע עינב

    Avatar
    טליה

    יצא ממש טעים! מאוד קל להכנה הופתעתי

      Avatar
      Ilanit Lokman

      זה לא הרבה 8 כפות דבש???

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אילנית, ניתן להפחית בכמות כפות הדבש לפי טעמך האישי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות