כל מה שטעים בצלחת אחת: פילה סלמון ואספרגוס ברוטב טריאקי
לשים בתבנית, למרוח רוטב ולהכניס לתנור! זה כל מה שהמתכון המושלם של מעין טרודל דורש מכם. מתכון קל ונהדר שמשלב את כל הדברים הכי טובים בצלחת אחת
לשים בתבנית, למרוח רוטב ולהכניס לתנור! זה כל מה שהמתכון המושלם של מעין טרודל דורש מכם. מתכון קל ונהדר שמשלב את כל הדברים הכי טובים בצלחת אחת
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.3 קק״ל 260.6 קק״לפחמימות 14.4 גרם 28.7 גרםסוכר 11.8 גרם 23.6 גרםשומן 8.4 גרם 16.8 גרםנתרן 412.3 מ״ג 824.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 6.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.9 מ״ג 29.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 85.8 מ״ג 171.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות130
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 130.3 קק״ל 260.6 קק״לפחמימות 14.4 גרם 28.7 גרםסוכר 11.8 גרם 23.6 גרםשומן 8.4 גרם 16.8 גרםנתרן 412.3 מ״ג 824.5 מ״גחלבון 3.2 גרם 6.4 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.9 מ״ג 29.8 מ״גברזל 1.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 85.8 מ״ג 171.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 130 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 פילה סלמון טרי
-
1 חבילה אספרגוס
-
4 כפות רוטב טריאקי קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 כפות שומשום
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את פילה הסלמון והאספרגוס בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מורחים בנדיבות רוטב טריאקי של קנור באמצעות מברשת על הדגים והאספרגוס.
- מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה עד שהדג מתקרמל והאספרגוס מתרכך.
- מגישים: מעברים את פילה הדג עם מחצית מכמות האספרגוס לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן, מפזרים בצל ירוק מעל הדג ובתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מסדרים את פילה הסלמון והאספרגוס בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מורחים בנדיבות רוטב טריאקי של קנור באמצעות מברשת על הדגים והאספרגוס.
- מפזרים מעל שומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך חצי שעה עד שהדג מתקרמל והאספרגוס מתרכך.
- מגישים: מעברים את פילה הדג עם מחצית מכמות האספרגוס לצלחת הגשה, מומלץ להגיש עם אורז לבן, מפזרים בצל ירוק מעל הדג ובתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הכנתי ויצא לי בול כמוכם
כל הכבוד! כיף לשמוע!
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה בריאה קנור
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מהירה קנור
- ארוחה משפחתית קנור
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שישי בערב
- דגים
- מנות עיקריות
- מתכוני חגים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים עד 5 מצרכים