-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1037.5 קק״ל 2075.0 קק״לפחמימות 33.0 גרם 66.1 גרםסוכר 0.9 גרם 1.8 גרםשומן 71.4 גרם 142.8 גרםנתרן 3839.6 מ״ג 7679.1 מ״גחלבון 66.6 גרם 133.2 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.8 גרםשומן רווי 16.3 גרם 32.6 גרםכולסטרול 388.5 מ״ג 777.0 מ״גסידן 42.1 מ״ג 84.2 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 682.6 מ״ג 1365.2 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות1038
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1037.5 קק״ל 2075.0 קק״לפחמימות 33.0 גרם 66.1 גרםסוכר 0.9 גרם 1.8 גרםשומן 71.4 גרם 142.8 גרםנתרן 3839.6 מ״ג 7679.1 מ״גחלבון 66.6 גרם 133.2 גרםסיבים תזונתיים 3.9 גרם 7.8 גרםשומן רווי 16.3 גרם 32.6 גרםכולסטרול 388.5 מ״ג 777.0 מ״גסידן 42.1 מ״ג 84.2 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 682.6 מ״ג 1365.2 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 1038 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 קלחי תירס טרי
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 1/2 כפיות מלח דק
-
700 גרם כנפי עוף
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
4 כפות רוטב ברביקיו
-
1 כף שומשום
אופן הכנה
- מחממים תנור על מצב גריל לחום של 200 מעלות.
- חותכים את התירס ל-3 חלקים, מערבבים בקערה יחד עם 2 כפות שמן, צ׳ילי גרוס ו-½ כפית מלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את הכנפיים יחד עם 2 כפות שמן, כפית מלח ו-½ כפית פלפל שחור.
- מסדרים את הכנפיים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור במשך 30 דקות.
- לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים לתבנית את קלחי התירס.
- מורחים את הכנפיים והתירס ברוטב ברביקיו.
- מפזרים שומשום על הכנפיים ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת יחד עם אקסטרה רוטב ברביקיו ואוכלים עם הידיים.
אופן הכנה
- מחממים תנור על מצב גריל לחום של 200 מעלות.
- חותכים את התירס ל-3 חלקים, מערבבים בקערה יחד עם 2 כפות שמן, צ׳ילי גרוס ו-½ כפית מלח.
- בקערה נפרדת מערבבים את הכנפיים יחד עם 2 כפות שמן, כפית מלח ו-½ כפית פלפל שחור.
- מסדרים את הכנפיים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור במשך 30 דקות.
- לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים לתבנית את קלחי התירס.
- מורחים את הכנפיים והתירס ברוטב ברביקיו.
- מפזרים שומשום על הכנפיים ומכניסים לתנור למשך 10 דקות נוספות.
- מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת יחד עם אקסטרה רוטב ברביקיו ואוכלים עם הידיים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן