כריך אנטריקוט ועגבניות שרי בפוקאצ’ה ביתית

למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים בקלות כריך אנטריקוט עסיסי. והבונוס? מכינים פוקאצ'ה ביתית ונהנים מלחם טרי
למה לאכול בחוץ כשאפשר להכין לגמרי לבד בבית? ישראל אהרוני מלמד איך מכינים בקלות כריך אנטריקוט עסיסי. והבונוס? מכינים פוקאצ'ה ביתית ונהנים מלחם טרי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    819
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 819.1 קק״ל 4914.6 קק״ל
    פחמימות 138.8 גרם 832.8 גרם
    שומן 19.5 גרם 117.2 גרם
    נתרן 1731.5 מ״ג 10388.7 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 126.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 270.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 455.4 מ״ג 2732.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    819
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 819.1 קק״ל 4914.6 קק״ל
    פחמימות 138.8 גרם 832.8 גרם
    שומן 19.5 גרם 117.2 גרם
    נתרן 1731.5 מ״ג 10388.7 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 126.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.1 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 270.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 455.4 מ״ג 2732.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פוקאצ'ה

איולי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים בצק: שמים בקערת מיקסר את הקמח, סוכר, רוזמרין, שמן ומים ומעבדים בעזרת וו לישה 4 דקות עד לקבלת בצק.
  2. מוסיפים את המלח ומעבדים חמש דקות. מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה וחצי או עד שהבצק הכפיל את נפחו. הבצק דליל ויותר דומה לבלילה וזה בסדר .
  3. בתום ההתפחה, משטחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה בעזרת ידיים רטובות.
  4. מחממים תנור ל-250 מעלות ואופים את הפוקאצ’ה במשך כ-20 דקות.
  5. מכינים מילוי: מחממים מחבת ברזל על אש גבוהה ומשמנים קלות בתרסיס שמן.
  6. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מדביקים לכל נתח עלה מרווה וצורבים את הבשר חצי דקה מכל צד. מזלפים מעל מעט בסלמי לזיגוג ומוציאים לצלחת.
  7. במחבת קטנה מקפיצים את עגבניות השרי עם מעט תרסיס שמן זית, מלח פלפל שחור ובלסמי. מסירים מהאש.
  8. מכינים איולי: כותשים את שיני השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
  9. חותכים לרצועות דקות את עלי הבזיליקום.
  10. מערבבים בקערה את השום, המיונז, החרדל והבזיליקום.
  11. חוצים את הפוקאצ’ה לרבעים ופותחים באמצע. מורחים את האיולי, מניחים מעל את הבשר, שמים עלי רוקט, בצל פרוס דק ועגבניות צלויות. סוגרים את הפוקאצ’ה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך אנטריקוט ועגבניות שרי בפוקאצ’ה ביתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות