-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 847.0 קק״ל 5082.1 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.9 גרםשומן 57.6 גרם 345.8 גרםנתרן 1766.8 מ״ג 10600.6 מ״גחלבון 42.4 גרם 254.3 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.4 גרםשומן רווי 23.0 גרם 138.2 גרםכולסטרול 145.8 מ״ג 875.0 מ״גסידן 59.1 מ״ג 354.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 920.6 מ״ג 5523.9 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 48.5 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות847
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 847.0 קק״ל 5082.1 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.9 גרםשומן 57.6 גרם 345.8 גרםנתרן 1766.8 מ״ג 10600.6 מ״גחלבון 42.4 גרם 254.3 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.4 גרםשומן רווי 23.0 גרם 138.2 גרםכולסטרול 145.8 מ״ג 875.0 מ״גסידן 59.1 מ״ג 354.7 מ״גברזל 4.4 מ״ג 26.6 מ״גאשלגן 920.6 מ״ג 5523.9 מ״גאבץ 8.1 מ״ג 48.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 847 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר מפורק
-
1 1/4 ק"ג צלעות בקראו כתף או אונטריב
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף פפריקה מעושנת
-
1 כפית זרעי שומר
-
1 כפית שטוחה כמון טחון
-
500 מ"ל ציר בקר
-
1/3 כוס רוטב ברביקיו
סלט קולסלאו
הרכבת הכריך
-
6 יחידות לחמניות המבורגר
-
4 מלפפונים חמוצים בינונייםפרוסים
-
1/2 כוס רוטב ברביקיו
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מערבבים את התבלינים יחד לתערובת תבלינים. מורחים את הבשר בתערובת התבלינים משני הצדדים. נועצים בבשר את מד החום הדיגיטלי של הנינג׳ה ומניחים בתחתית סיר הנינג׳ה סמארט ליד.
- מכסים את הבשר עם ציר הבקר ומפעילים את הנינג׳ה על תוכנית סיר לחץ, בחום מירבי (high) למשך שעה וחצי (מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה על מנת לבחור בתוכנית ובפרמטרים הנכונים).
- מכינים את סלט הקולסלאו: קוצצים את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה.
- בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, המים, המלח, הפלפל והלימון.
- פורסים את המלפפונים החמוצים לפרוסות.
- כאשר הבשר מוכן, מוציאים אותו מהסיר, מפרקים באמצעות 2 מזלגות לסיבים מופרדים, ומחזירים לסיר בו הציר בו התבשל הבשר. ניתן להמשיך לבשל חצי שעה בציר או רק לערבב ולהגיש.
- מרכיבים את הסנדוויץ: חוצים את הלחמנייה לשניים, מניחים שכבה נדיבה של סלט קולסלאו, מלפפונים חמוצים, ובשר, מוסיפים רוטב ברביקיו לפי טעם אישי, סוגרים ומגישים. בתיאבון.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מערבבים את התבלינים יחד לתערובת תבלינים. מורחים את הבשר בתערובת התבלינים משני הצדדים. נועצים בבשר את מד החום הדיגיטלי של הנינג׳ה ומניחים בתחתית סיר הנינג׳ה סמארט ליד.
- מכסים את הבשר עם ציר הבקר ומפעילים את הנינג׳ה על תוכנית סיר לחץ, בחום מירבי (high) למשך שעה וחצי (מומלץ להיעזר בחוברת ההדרכה על מנת לבחור בתוכנית ובפרמטרים הנכונים).
- מכינים את סלט הקולסלאו: קוצצים את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה.
- בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, המים, המלח, הפלפל והלימון.
- פורסים את המלפפונים החמוצים לפרוסות.
- כאשר הבשר מוכן, מוציאים אותו מהסיר, מפרקים באמצעות 2 מזלגות לסיבים מופרדים, ומחזירים לסיר בו הציר בו התבשל הבשר. ניתן להמשיך לבשל חצי שעה בציר או רק לערבב ולהגיש.
- מרכיבים את הסנדוויץ: חוצים את הלחמנייה לשניים, מניחים שכבה נדיבה של סלט קולסלאו, מלפפונים חמוצים, ובשר, מוסיפים רוטב ברביקיו לפי טעם אישי, סוגרים ומגישים. בתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן