פוקצ’ה עם ענבים ודבש בטעם של קיץ

פוקצ'ה ענבים שתפיץ ניחוח משגע בכל הבית. הפוקצ'ה מלאה בענבים, דבש ושמן זית והיא מעולה לסלט, גבינות, לאירוח בשבועות או אפילו לארוחה בשרית. ביס מהחיים הטובים
פוקצ'ה ענבים שתפיץ ניחוח משגע בכל הבית. הפוקצ'ה מלאה בענבים, דבש ושמן זית והיא מעולה לסלט, גבינות, לאירוח בשבועות או אפילו לארוחה בשרית. ביס מהחיים הטובים
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5065
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5065.3 קק״ל 5065.3 קק״ל
    פחמימות 874.7 גרם 874.7 גרם
    שומן 118.1 גרם 118.1 גרם
    נתרן 2370.6 מ״ג 2370.6 מ״ג
    חלבון 117.0 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 34.1 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 164.2 מ״ג 164.2 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1278.6 מ״ג 1278.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5065
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5065.3 קק״ל 5065.3 קק״ל
    פחמימות 874.7 גרם 874.7 גרם
    שומן 118.1 גרם 118.1 גרם
    נתרן 2370.6 מ״ג 2370.6 מ״ג
    חלבון 117.0 גרם 117.0 גרם
    סיבים תזונתיים 34.1 גרם 34.1 גרם
    שומן רווי 14.5 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 164.2 מ״ג 164.2 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1278.6 מ״ג 1278.6 מ״ג
    אבץ 10.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
נעמה פלד
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לבצק:

לציפוי:


אופן הכנה

  1. בקערת מערבל מערבבים את הקמח, הסולת, הסוכר והשמרים.
  2. מוסיפים את המים הפושרים, הסוכר והשמן. לשים בעזרת המיקסר עד שמתקבל בצק רך ואחיד, בערך 10 דקות. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
  3. משמנים קערה ושופכים לתוכה את הבצק. הבצק יהיה יחסית נוזלי. מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  4. בידיים משומנות לשים מעט את הבצק ומורידים לו נפח. מתפיחים שוב.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מצפים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותו. משטחים את הבצק בידיים משומנות על התבנית.
  7. מפזרים את הענבים על הפוקצ’ה ומשקעים אותם מעט.

    פוקצה-ענבים-לא-אפויה
    אני תופחת לי…

  8. מפזרים מעל רוזמרין קצוץ ומזלפים עוד שמן זית ומלח גס. מכסים את התבנית במגבת מטבח ומתפיחים עוד 10 דקות
  9. אופים בערך 1/2 שעה עד שהמאפה שחום.
  10. מזלפים מעל הפוקצ’ה שמן זית ומעט דבש (לא חובה) ואוכלים חם.
    פוקצ'ה ענבים ודבש
    לא, אין את זה ביותר מושלם!

    פוקצה-ענבים-לא-אפויה

 

הערות

  • אם אין לכם ענבים ניתן להחליף בשזיפים, משמשים או אגסים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקצ’ה עם ענבים ודבש בטעם של קיץ

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מריחים? אוי זה נהדר?

    Avatar
    jenny salomon

    טעם גן עדן?

תגובות (11)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט!

    Avatar
    טליה שי

    הכנתי ויצא פצצה!! שילוב מרענן וטעים במיוחד. יצא מאוד חגיגי. כולם התלהבו. ממליצה לנסות!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! פעם הבאה שתפי אותנו גם בתמונות 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות