-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.4 קק״ל 9802.7 קק״לפחמימות 62.0 גרם 1488.6 גרםשומן 17.5 גרם 419.8 גרםנתרן 258.6 מ״ג 6205.3 מ״גחלבון 9.3 גרם 222.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 230.3 גרםכולסטרול 96.0 מ״ג 2304.0 מ״גסידן 86.3 מ״ג 2070.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 126.4 מ״ג 3033.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 22.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות408
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.4 קק״ל 9802.7 קק״לפחמימות 62.0 גרם 1488.6 גרםשומן 17.5 גרם 419.8 גרםנתרן 258.6 מ״ג 6205.3 מ״גחלבון 9.3 גרם 222.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 230.3 גרםכולסטרול 96.0 מ״ג 2304.0 מ״גסידן 86.3 מ״ג 2070.7 מ״גברזל 0.8 מ״ג 18.0 מ״גאשלגן 126.4 מ״ג 3033.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 22.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 408 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
300 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
-
250 גרם שוקולד לבןמומס
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כף קורנפלור
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפיות תמצית וניל
-
2 חלמונים M
ציפוי והגשה
-
1 ביצה Mטרופה
-
1חבילה או 125 גרם אוכמניות טריות
-
3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, אבל עדיין נותר מעט דביק.
- משמנים את כדור הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים במקום חמים ונעים כשעה או עד להכפלת הנפח.
- לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על תבנית/רשת תנור מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים.
- מתפיחים שוב לשעה או להכפלת הנפח.
- מכינים את המלית: מערבבים את המרכיבים בקערה.
- מחממים תנור ל-175 מעלות, בפונקציה 4D לאפייה שווה בארבעה מפלסים.
- בעזרת תחתית של כוס משומנת, יוצרים גומה במרכזו של כל כדור בצק מותפח; מברישים את השוליים בביצה טרופה.
- מזלפים את מלית הגבינה לתוך הגומה (או מניחים כף ממנה); מפזרים אוכמניות טריות מעל למלית.
- מסדרים את המאפים על 4 מגשי אפייה, 6 מאפים בכל אחד. אופים במשך 15 דקות, עד שכל המאפים זהובים יפה ובאופן אחיד.
- מפדרים באבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מערבלים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, אבל עדיין נותר מעט דביק.
- משמנים את כדור הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים במקום חמים ונעים כשעה או עד להכפלת הנפח.
- לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על תבנית/רשת תנור מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים.
- מתפיחים שוב לשעה או להכפלת הנפח.
- מכינים את המלית: מערבבים את המרכיבים בקערה.
- מחממים תנור ל-175 מעלות, בפונקציה 4D לאפייה שווה בארבעה מפלסים.
- בעזרת תחתית של כוס משומנת, יוצרים גומה במרכזו של כל כדור בצק מותפח; מברישים את השוליים בביצה טרופה.
- מזלפים את מלית הגבינה לתוך הגומה (או מניחים כף ממנה); מפזרים אוכמניות טריות מעל למלית.
- מסדרים את המאפים על 4 מגשי אפייה, 6 מאפים בכל אחד. אופים במשך 15 דקות, עד שכל המאפים זהובים יפה ובאופן אחיד.
- מפדרים באבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן