מאפה דניש אוכמניות

מאפה שיש בו הכל! גם אווריריות, גם מלית עשירה וטעימה וגם הוא עסיסי בטירוף. מסוג המאפים שאי אפשר להפסיק לאכול. בתאבון
מאפה שיש בו הכל! גם אווריריות, גם מלית עשירה וטעימה וגם הוא עסיסי בטירוף. מסוג המאפים שאי אפשר להפסיק לאכול. בתאבון
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.4 קק״ל 9802.7 קק״ל
    פחמימות 62.0 גרם 1488.6 גרם
    שומן 17.5 גרם 419.8 גרם
    נתרן 258.6 מ״ג 6205.3 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 230.3 גרם
    כולסטרול 96.0 מ״ג 2304.0 מ״ג
    סידן 86.3 מ״ג 2070.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 126.4 מ״ג 3033.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-55 דק׳
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.4 קק״ל 9802.7 קק״ל
    פחמימות 62.0 גרם 1488.6 גרם
    שומן 17.5 גרם 419.8 גרם
    נתרן 258.6 מ״ג 6205.3 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 222.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 230.3 גרם
    כולסטרול 96.0 מ״ג 2304.0 מ״ג
    סידן 86.3 מ״ג 2070.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 126.4 מ״ג 3033.2 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 22.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

ציפוי והגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבלים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, אבל עדיין נותר מעט דביק.
  2. משמנים את כדור הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד. מתפיחים במקום חמים ונעים כשעה או עד להכפלת הנפח.
  3. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק ל-24 חלקים שווים ומכדררים כל חלק לכדור. מניחים על תבנית/רשת תנור מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים.
  4. מתפיחים שוב לשעה או להכפלת הנפח.
  5. מכינים את המלית: מערבבים את המרכיבים בקערה.
  6. מחממים תנור ל-175 מעלות, בפונקציה 4D לאפייה שווה בארבעה מפלסים.
  7. בעזרת תחתית של כוס משומנת, יוצרים גומה במרכזו של כל כדור בצק מותפח; מברישים את השוליים בביצה טרופה.
  8. מזלפים את מלית הגבינה לתוך הגומה (או מניחים כף ממנה); מפזרים אוכמניות טריות מעל למלית.
  9. מסדרים את המאפים על 4 מגשי אפייה, 6 מאפים בכל אחד. אופים במשך 15 דקות, עד שכל המאפים זהובים יפה ובאופן אחיד.
  10. מפדרים באבקת סוכר ומגישים בטמפרטורת החדר.
מאפה דניש אוכמניות1
מאפה דניש אוכמניות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות