מאפה בצק עלים עם אגסים בקרם שקדים

מאפה בצק עלים עם אגסים בקרם שקדים שמקורו במטבח הצרפתי, זה מאפה מושלם ועשיר בטעימים שמכינים בקלי קלות על בסיס בצק עלים מוכן
מאפה בצק עלים עם אגסים בקרם שקדים שמקורו במטבח הצרפתי, זה מאפה מושלם ועשיר בטעימים שמכינים בקלי קלות על בסיס בצק עלים מוכן
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.3 קק״ל 3543.2 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 425.5 גרם
    שומן 16.1 גרם 193.1 גרם
    נתרן 166.9 מ״ג 2003.3 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 89.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 57.2 גרם
    כולסטרול 69.7 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 36.3 מ״ג 435.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 116.8 מ״ג 1401.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    295
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 295.3 קק״ל 3543.2 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 425.5 גרם
    שומן 16.1 גרם 193.1 גרם
    נתרן 166.9 מ״ג 2003.3 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 89.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 24.0 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 57.2 גרם
    כולסטרול 69.7 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 36.3 מ״ג 435.4 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 24.6 מ״ג
    אשלגן 116.8 מ״ג 1401.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור

מאפי בצק עלים אישיים בצורת אגס, עם קרם שקדים נפלא ומניפות אגסים בסירופ. למדתי להכין אותם מהשף קונדיטור הצרפתי ז’יל מזוננוב, בקורס מטעם בית הספר ל’נוטר.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג לפני האפייה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. חוצים 6 אגסים ושומרים את הסירופ לזיגוג.
  2. מכינים שבלונה בצורת אגס (ליצירת מאפה אישי) וחותכים בסכין את בצק העלים לפיה לקבלת 12 אגסי בצק. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. טוחנים את חומרי קרם השקדים במעבד מזון לתערובת חלקה.
  4. פורסים כל חצי אגס למניפה (חורצים חריצים כמעט עד הקצה, אבל משאירים את הקצה מחובר).
  5. מברישים במברשת סיליקון את הבצק בביצה ומפזרים סוכר.
  6. מניחים כף קרם שקדים במרכז הבצק. מניחים מעל חצי אגס פרוס למניפה.
  7. אופים 20-25 דקות, להזהבה.
  8. מברישים בסירופ האגסים ואם רוצים מפזרים גם אבקת סוכר. מגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה בצק עלים עם אגסים בקרם שקדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות