רקע יטבתה

פחזניות פרופיטרול מרשימות עם קרם פטיסייר מושלם

פחזניות צרפתיות קטנות ומתוקות עם קרם פטיסייר משגע וקראמבל פריך - זה כל מה שאתם צריכים לקינוח בשביל האירוח המושלם!
פחזניות צרפתיות קטנות ומתוקות עם קרם פטיסייר משגע וקראמבל פריך - זה כל מה שאתם צריכים לקינוח בשביל האירוח המושלם!
  • דודו אוטמזגין
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה ו-20 דק׳
    כולל יום 1, 12 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.0 קק״ל 5002.3 קק״ל
    פחמימות 4.6 גרם 462.3 גרם
    שומן 3.0 גרם 299.0 גרם
    נתרן 26.2 מ״ג 2621.3 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 170.4 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 2218.5 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 652.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 14.1 מ״ג 1407.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה שעה ו-20 דק׳
    כולל יום 1, 12 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.0 קק״ל 5002.3 קק״ל
    פחמימות 4.6 גרם 462.3 גרם
    שומן 3.0 גרם 299.0 גרם
    נתרן 26.2 מ״ג 2621.3 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 170.4 גרם
    כולסטרול 22.2 מ״ג 2218.5 מ״ג
    סידן 6.5 מ״ג 652.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 14.1 מ״ג 1407.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור

אנחנו לא חושבים שיש בן אדם אחד שלא אוהב פחזניות! שף-קונדיטור דודו אוטמזגין משתף את המתכון שלו לפחזניות פרופיטרול צרפתיות בגודל ביס. וכדי שהחוויה תהיה מושלמת, הוא מעטר אותן בדיסקית קראמבל פריך וממלא בקרם פטיסייר וניל עשיר וארומטי

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק רבוך

קראמבל

קרם פטיסייר

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מביאים לרתיחה בסיר את החלב, המים, הסוכר, המלח והחמאה. מוסיפים את כל הקמח בבת אחת, מכבים את הלהבה ומערבבים היטב לקבלת בצק שנפרד בקלות מהדפנות.
  2. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבלים עד שהן נטמעות והבצק מתקרר.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-12 שעות. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק.
  4. מכינים את הקראמבל: מערבלים את כל מרכיבי הקראמבל במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
  5. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי 2 מ”מ ומעבירים למקפיא להתייצבות מלאה.
  6. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 2.5 ס”מ ושומרים במקפיא.
  7. מכינים את הקרם: מביאים לסף רתיחה בסיר את החלב, השמנת המתוקה ומקל הווניל. טורפים בקערה את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  8. יוצקים את החלב החם אל תערובת החלמונים ומערבבים. מחזירים לסיר וממשיכים לבשל תוך כדי טריפה קבועה עד להסמכה.
  9. מצננים ל-40 מעלות בערך, מוסיפים את החמאה ומערבבים בעזרת בלנדר מוט להטמעתה בקרם. עוטפים את הקרם בניילון נצמד ומקררים כ-4 שעות.
  10. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  11. מזלפים בתבנית פחזניות בקוטר כ-2 ס”מ. מניחים מעל כל פחזניה קראמבל קרוץ ואופים 17-20 דקות עד שהפחזניות תופחות ומזהיבות. לא פותחים את התנור בזמן האפייה. מתום האפייה מכבים את התנור, פותחים קצת את הדלת ומשאירים את הפחזניות בפנים לרבע שעה.
  12. ממלאים את הפחזניות בקרם ובוזקים מעל אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פחזניות פרופיטרול מרשימות עם קרם פטיסייר מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Hadass

    אשמח לקבל עוד מתכונים לעוגיות או אוכל מערבי או מזרחי. תודה

    Avatar
    Hadass

    המתכונים ו/או היצירות של דודו אוטמגזין נהדרים ומדויקים

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה הדס

קטגוריות

אביזרים

טכניקות