מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה עם טוויסט מגניב!
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
מאפה פסטה צינורות ברוטב רוזה שסוגר לכם את הפינה לכל המשפחה, עם טריק קטן שעושה את כל ההבדל! את הצינורות מעמידים בתבנית וממלאים ברוטב הטעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.2 קק״ל 1136.1 קק״לפחמימות 65.5 גרם 327.4 גרםסוכר 61.0 גרם 305.0 גרםשומן 68.5 גרם 342.6 גרםנתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״גחלבון 70.4 גרם 352.0 גרםסיבים תזונתיים 59.3 גרם 296.6 גרםשומן רווי 65.0 גרם 325.1 גרםכולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״גסידן 400.7 מ״ג 2003.6 מ״גברזל 59.5 מ״ג 297.4 מ״גאשלגן 198.3 מ״ג 991.3 מ״גאבץ 59.9 מ״ג 299.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות227
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.2 קק״ל 1136.1 קק״לפחמימות 65.5 גרם 327.4 גרםסוכר 61.0 גרם 305.0 גרםשומן 68.5 גרם 342.6 גרםנתרן 1160.3 מ״ג 5801.6 מ״גחלבון 70.4 גרם 352.0 גרםסיבים תזונתיים 59.3 גרם 296.6 גרםשומן רווי 65.0 גרם 325.1 גרםכולסטרול 75.2 מ״ג 375.9 מ״גסידן 400.7 מ״ג 2003.6 מ״גברזל 59.5 מ״ג 297.4 מ״גאשלגן 198.3 מ״ג 991.3 מ״גאבץ 59.9 מ״ג 299.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 227 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה פנה
-
3 ליטר מים
-
1 כפית מלח דק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
רוטב
-
2 כוסות עלי תרד
-
1מיכל או 250 גרם קוטג’5% שומן
-
1מיכל או 250 גרם שמנת לבישול יטבתה 9%
-
150 גרם גבינה צהובה 9%מגורדת
-
1 כפית אורגנו יבש
-
3 שיני שום
-
חופן בזיליקוםטריים וקצוצים
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בסיר עם המלח, וכשהמים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. נזהרים מבישול יתר.
- מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים ונפטרים מהנוזלים על ידי השהייה קצרה במסננת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס.
- מאדים את התרד במחבת עד שהוא מצטמצם. מסננים, סוחטים וקוצצים דק.
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתוך התבנית, צפופים אחד לשני.
- מוסיפים את הרוטב לתבנית. משתדלים שחלק ממנו ייכנס לתוך צינורות הפסטה.
- בוזקים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ואופים במשך כ-35 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים בסיר עם המלח, וכשהמים רותחים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. נזהרים מבישול יתר.
- מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים ונפטרים מהנוזלים על ידי השהייה קצרה במסננת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס.
- מאדים את התרד במחבת עד שהוא מצטמצם. מסננים, סוחטים וקוצצים דק.
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- מסדרים את צינורות הפסטה בעמידה בתוך התבנית, צפופים אחד לשני.
- מוסיפים את הרוטב לתבנית. משתדלים שחלק ממנו ייכנס לתוך צינורות הפסטה.
- בוזקים מעל את גבינת הפרמזן המגורדת ואופים במשך כ-35 דקות עד שהמאפה זהוב ויפה.
- מחלצים מהתבנית ומגישים.
בשיתוף עם קנור
יש לנו עוד כמה מתכונים שאתם פשוט חייבים לנסות!
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
מה אפשר לשים במקום הרוטב נפוליטנה?
כל רוטב עגבניות אחר
איך בדיוק מצליחים להעמיד אותם
לאט ובזהירות 🙂 וברצינות, זו ממש לא בעיה. בהצלחה!
פעם ראשונה שאני שומעת שמעמידים פסטה במנה