מאפי בצק שמרים ממולאים בגבינות
מכירים את המאפים האלו שאתם בוצעים אותם והגבינה נמתחת מהם ונהיה ריר לכל הצופים במחזה? אז הנה לכם מתכון כזה של מאפי בצק שמרים ממולאים בפטה וזעתר, מצופים בשומשום פריך. בתאבון!
מכירים את המאפים האלו שאתם בוצעים אותם והגבינה נמתחת מהם ונהיה ריר לכל הצופים במחזה? אז הנה לכם מתכון כזה של מאפי בצק שמרים ממולאים בפטה וזעתר, מצופים בשומשום פריך. בתאבון!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 403.4 קק״ל 4840.4 קק״לפחמימות 38.0 גרם 456.2 גרםשומן 23.3 גרם 279.0 גרםנתרן 1043.5 מ״ג 12522.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 53.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 81.7 מ״ג 980.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 53.7 מ״גאשלגן 170.2 מ״ג 2042.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 29.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-55 דק׳
-
קלוריות403
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 403.4 קק״ל 4840.4 קק״לפחמימות 38.0 גרם 456.2 גרםשומן 23.3 גרם 279.0 גרםנתרן 1043.5 מ״ג 12522.3 מ״גחלבון 12.3 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 52.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 53.1 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 81.7 מ״ג 980.6 מ״גברזל 4.5 מ״ג 53.7 מ״גאשלגן 170.2 מ״ג 2042.0 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 29.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-55 דק׳ | קלוריות 403 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים מים, סוכר ושמרים בעזרת מטרפה.
- מוסיפים לקערה קמח ושמן, מפעילים את המיקסר עם וו לישה למשך 3 דקות.
- מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שהבצק גמיש ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים בכיסוי ניילון סנו סושי ומתפיחים כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את הגבינות והזעתר הקצוץ.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומשאירים 10 דקות מנוחה.
- מרדדים כל כדור בצק לעלה דק, ממלאים אותו בכף מלית, סוגרים ומכדררים.
- מכינים שתי קערות לציפוי: אחת עם מים והשניה עם שומשום מתובל במלח וסוכר.
- טובלים כל כדור בצק במים ומגלגלים בקערת השומשום לציפוי. מניחים בתבנית אפיה עגולה (26 ס״מ) משומנת.
- לאחר שמסדרים את כל הכדורים בתבנית מכסים את התבנית בכיסוי ניילון סנו סושי להתפחה נוספת של כשעה להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לאחר שתפחו מספיק אופים את מאפי הבצק ל-15 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת מיקסר מערבבים מים, סוכר ושמרים בעזרת מטרפה.
- מוסיפים לקערה קמח ושמן, מפעילים את המיקסר עם וו לישה למשך 3 דקות.
- מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שהבצק גמיש ואחיד.
- מעבירים לקערה משומנת, מכסים בכיסוי ניילון סנו סושי ומתפיחים כשעה.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את הגבינות והזעתר הקצוץ.
- מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים. מכדררים, מכסים ומשאירים 10 דקות מנוחה.
- מרדדים כל כדור בצק לעלה דק, ממלאים אותו בכף מלית, סוגרים ומכדררים.
- מכינים שתי קערות לציפוי: אחת עם מים והשניה עם שומשום מתובל במלח וסוכר.
- טובלים כל כדור בצק במים ומגלגלים בקערת השומשום לציפוי. מניחים בתבנית אפיה עגולה (26 ס״מ) משומנת.
- לאחר שמסדרים את כל הכדורים בתבנית מכסים את התבנית בכיסוי ניילון סנו סושי להתפחה נוספת של כשעה להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- לאחר שתפחו מספיק אופים את מאפי הבצק ל-15 דקות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן