-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2136.8 קק״ל 4273.5 קק״לפחמימות 296.5 גרם 593.0 גרםשומן 95.5 גרם 191.1 גרםנתרן 84.7 מ״ג 169.3 מ״גחלבון 23.3 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרםשומן רווי 52.9 גרם 105.9 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 50.9 מ״ג 101.8 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 320.3 מ״ג 640.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות2137
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2136.8 קק״ל 4273.5 קק״לפחמימות 296.5 גרם 593.0 גרםשומן 95.5 גרם 191.1 גרםנתרן 84.7 מ״ג 169.3 מ״גחלבון 23.3 גרם 46.6 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרםשומן רווי 52.9 גרם 105.9 גרםכולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״גסידן 50.9 מ״ג 101.8 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 320.3 מ״ג 640.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 2137 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פריך
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
100 גרם סוכר לבן
-
100 גרם חמאהאו נטורינה לעוגיות פרווה
-
1/2 כוס מיץ תפוזים
-
1 כפית תמצית וניל
מילוי
-
5 כפות ממרח שוקולד
-
8 יחידות קרמבו וניל
אופן הכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר למשך 30 שניות.
- מוסיפים את הקמח ואת מיץ התפוזים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים אותו כשעה במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
- על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1 סנטימטר.
- מורחים על הבצק 2 כפות שוקולד, מפזרים 4 קרמבו ומועכים אותם ביחד עם העוגייה.
- סוגרים את הבצק משני הצדדים בצורת מעטפה ויוצרים מגולגלת ענקית.
- חוזרים על הפעולה הזו שוב עם הבצק השני ויוצרים רולדה נוספת.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- אופים את הרולדות בתנור החם למשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
אופן הכנה:
- במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר למשך 30 שניות.
- מוסיפים את הקמח ואת מיץ התפוזים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים אותו כשעה במקרר.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
- על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1 סנטימטר.
- מורחים על הבצק 2 כפות שוקולד, מפזרים 4 קרמבו ומועכים אותם ביחד עם העוגייה.
- סוגרים את הבצק משני הצדדים בצורת מעטפה ויוצרים מגולגלת ענקית.
- חוזרים על הפעולה הזו שוב עם הבצק השני ויוצרים רולדה נוספת.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- אופים את הרולדות בתנור החם למשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן