בראוניז שוקולד בטטה נימוחים וממכרים

בראוניז שוקולד בטטה פריכים, נימוחים ומתוקים שרק שילוב של שוקולד ובטטה יכול לעשות. דאגנו לכם למתכון ממכר של בראוניז שוקולד בטטה שלא תפסיקו להכין.
בראוניז שוקולד בטטה פריכים, נימוחים ומתוקים שרק שילוב של שוקולד ובטטה יכול לעשות. דאגנו לכם למתכון ממכר של בראוניז שוקולד בטטה שלא תפסיקו להכין.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״ל
    פחמימות 445.0 גרם 445.0 גרם
    שומן 175.2 גרם 175.2 גרם
    נתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״ל
    פחמימות 445.0 גרם 445.0 גרם
    שומן 175.2 גרם 175.2 גרם
    נתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור

בראוניז עם בטטה, כן, כן, אנחנו יודעים שזה נשמע כמו הדבר הכי מוזר שחשבתם לשלב באפייה אבל האמינו לנו, זה עובד!

הבטטות המתוקות והמופלאות מוסיפות רובד טעמים מופלא, לחות ומרקם נפלא וקרמי לשוקולד. מי אמר שאפשר להכניס גזר וקישואים לעוגות ואת הבטטות להשאיר בחושך? לא עוד! הבראוניז האלו הם מעדן שחבל לכם לפספס. באחריות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מערכת Foody
X

8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. עוטפים את הבטטות בנייר אלומניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות (עד ריכוך).
  3. מצננים מעט את הבטטות ובעזרת כף מוציאים את תוכן הבטטות ללא הקליפה (יצא לכם סה”כ 200 גרם של בטטות רכות).
  4. בקערה טורפים מעט את הביצים עם תמצית הווניל עד ליצירת בועות יחסית בהירות.
  5. מוסיפים לביצים סוכר חום, את תוכן הבטטות ומערבבים היטב למחית חלקה.
  6. ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד יחד ומאחדים את השוקולד המומס לבלילת הבראוניז.
  7. מנפים את הקמח, הקקאו והג’ינג’ר לקערה ומערבבים מעט עד לאיחוד.
  8. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  9. מכניסים את בלילת הבראוניז לתנור שחומם מראש ואופים כ-20-25 דקות עד שהבראוניז מתייצב בחוץ אך עדיין נשאר מעט רך מבפנים.
  10. מקררים היטב, פורסים ויש לכם בראוניז שוקולד בטטה מושלמים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז שוקולד בטטה נימוחים וממכרים

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מי אמר בטטה ???!! ? טעים אש!

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    עדנה גולן

    וואו חייבת לנסות לנכדים ונכדות שלי

      Avatar
      מערכת Foody

      עדכני איך יצא, עדנה!

    Avatar
    מערכת Foody

    אין את אלופה!!!! תמונה מהממת. אנחנו נפרסם אותה ברשתות! תודה רבה על השיתוף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות