בראוניז שוקולד בטטה נימוחים וממכרים
בראוניז שוקולד בטטה פריכים, נימוחים ומתוקים שרק שילוב של שוקולד ובטטה יכול לעשות. דאגנו לכם למתכון ממכר של בראוניז שוקולד בטטה שלא תפסיקו להכין.
בראוניז שוקולד בטטה פריכים, נימוחים ומתוקים שרק שילוב של שוקולד ובטטה יכול לעשות. דאגנו לכם למתכון ממכר של בראוניז שוקולד בטטה שלא תפסיקו להכין.
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״לפחמימות 445.0 גרם 445.0 גרםשומן 175.2 גרם 175.2 גרםנתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״גחלבון 51.9 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרםשומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרםכולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״גסידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״גברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״גאשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3523
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״לפחמימות 445.0 גרם 445.0 גרםשומן 175.2 גרם 175.2 גרםנתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״גחלבון 51.9 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרםשומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרםכולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״גסידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״גברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״גאשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״גאבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״גסגור
בראוניז עם בטטה, כן, כן, אנחנו יודעים שזה נשמע כמו הדבר הכי מוזר שחשבתם לשלב באפייה אבל האמינו לנו, זה עובד!
הבטטות המתוקות והמופלאות מוסיפות רובד טעמים מופלא, לחות ומרקם נפלא וקרמי לשוקולד. מי אמר שאפשר להכניס גזר וקישואים לעוגות ואת הבטטות להשאיר בחושך? לא עוד! הבראוניז האלו הם מעדן שחבל לכם לפספס. באחריות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3523 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2בינוניות או 400 גרם בטטות
-
100 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
200 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
120 גרם סוכר חום
-
2 ביצים M
-
2 כפיות תמצית וניל
-
100 גרם קמח תופח
-
25 גרם אבקת קקאו
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- עוטפים את הבטטות בנייר אלומניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות (עד ריכוך).
- מצננים מעט את הבטטות ובעזרת כף מוציאים את תוכן הבטטות ללא הקליפה (יצא לכם סה”כ 200 גרם של בטטות רכות).
- בקערה טורפים מעט את הביצים עם תמצית הווניל עד ליצירת בועות יחסית בהירות.
- מוסיפים לביצים סוכר חום, את תוכן הבטטות ומערבבים היטב למחית חלקה.
- ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד יחד ומאחדים את השוקולד המומס לבלילת הבראוניז.
- מנפים את הקמח, הקקאו והג’ינג’ר לקערה ומערבבים מעט עד לאיחוד.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מכניסים את בלילת הבראוניז לתנור שחומם מראש ואופים כ-20-25 דקות עד שהבראוניז מתייצב בחוץ אך עדיין נשאר מעט רך מבפנים.
- מקררים היטב, פורסים ויש לכם בראוניז שוקולד בטטה מושלמים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- עוטפים את הבטטות בנייר אלומניום ומכניסים לתנור ל-40 דקות (עד ריכוך).
- מצננים מעט את הבטטות ובעזרת כף מוציאים את תוכן הבטטות ללא הקליפה (יצא לכם סה”כ 200 גרם של בטטות רכות).
- בקערה טורפים מעט את הביצים עם תמצית הווניל עד ליצירת בועות יחסית בהירות.
- מוסיפים לביצים סוכר חום, את תוכן הבטטות ומערבבים היטב למחית חלקה.
- ממיסים במיקרו או בבן מארי את החמאה והשוקולד יחד ומאחדים את השוקולד המומס לבלילת הבראוניז.
- מנפים את הקמח, הקקאו והג’ינג’ר לקערה ומערבבים מעט עד לאיחוד.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומוזגים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- מכניסים את בלילת הבראוניז לתנור שחומם מראש ואופים כ-20-25 דקות עד שהבראוניז מתייצב בחוץ אך עדיין נשאר מעט רך מבפנים.
- מקררים היטב, פורסים ויש לכם בראוניז שוקולד בטטה מושלמים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (3)
וואו חייבת לנסות לנכדים ונכדות שלי
עדכני איך יצא, עדנה!
אין את אלופה!!!! תמונה מהממת. אנחנו נפרסם אותה ברשתות! תודה רבה על השיתוף!