מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית

נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 55 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 177.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 55 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 177.6 גרם
    שומן 5.0 גרם 50.0 גרם
    נתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״ג
    חלבון 4.7 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

18 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
  2. מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
  3. ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מעליהן קוביות פרגית ומעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
  4. ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
  5. מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
  6. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
  7. מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.

    נאמס מדפי אורז 1
    נאמס מדפי אורז במילוי פרגיות. צילום: שוקי גוזיק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    מיה פ

    אין מצב שהפרגית מספיקה להתבשל ככה. ממש סכנה לבריאות. אני מקפיצה את הירקות ואת הפרגית ורק אז ממלאה את הדפי אורז. ככה יוצא טעים וומבושל.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות