מוייטנאם באהבה: נאמס מדפי אורז במילוי פרגית
נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
נאמס מדפי אורז שממלאים בפרגיות וירקות, שצורבים במחבת ומגישים בתוך עלי חסה פריכים. כל מה שנשאר זה רק לטבול ברוטב אסייתי משגע ולתת ביס קריספי!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 177.6 גרםשומן 5.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 55 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות131
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.1 קק״ל 1310.5 קק״לפחמימות 17.8 גרם 177.6 גרםשומן 5.0 גרם 50.0 גרםנתרן 1598.4 מ״ג 15984.2 מ״גחלבון 4.7 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.8 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 15.3 מ״ג 152.5 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 142.3 מ״ג 1423.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 55 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 131 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
100 גרם אטריות שעועיתמזרח מערבמבושלות במים
-
100 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 גזר בינוניחתוך לגפרורים
-
1 בצל בינוניחתוך לרצועות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, קצוץ דק
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
רוטב
-
1/2 כוס חומץ אורזמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
4 כפות מיריןמזרח מערב
-
1/2 כוס רוטב דגיםמזרח מערב
-
1 כף שורש ג’ינג’רטרי, קצוץ
-
1 כפית שמן צ’ילימזרח מערב
-
1 כף פלפל צ’ילי אדוםחריף, חתוך דק (אם רוצים)
הגשה
-
1 חסה אייסברג קטנה10 לבבות
-
20 עלי נענע
-
20 עלי בזיליקום
-
20 עלי כוסברה
-
טיפה פלפל צ’ילי אדוםחתוך לפרוסות דקות
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
- ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מעליהן קוביות פרגית ומעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
- ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
- מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
- מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.
אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים את קוביות הפרגיות עם שמן שומשום ורוטב סויה, ומעבירים למקרר עד לשימוש.
- מניחים דף אורז אחד בקערה עם מים למשך חצי דקה ומעבירים לשיש או למשטח נקי.
- ממלאים במרכז הדף אטריות שעועית, מעליהן קוביות פרגית ומעל גפרורי גזר ובצל, מכניסים את שולי הדפים למרכז ומגלגלים לצורת רול.
- ממשיכים כך עם כל יתר דפי האורז, אחד אחד.
- מחממים שמן במחבת גדולה וצולים את גלילות דפי האורז במשך 3-4 דקות עד שהם מזהיבים ומוציאים לרשת.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב יחד.
- מגישים את הנאמס על חסה עם נענע, בזיליקום וכוסברה, טובלים ברוטב ואוכלים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
אין מצב שהפרגית מספיקה להתבשל ככה. ממש סכנה לבריאות. אני מקפיצה את הירקות ואת הפרגית ורק אז ממלאה את הדפי אורז. ככה יוצא טעים וומבושל.