במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

מטוגן לנשמה: מירי כהן מגלגלת לכם שניצל סושי

שניצל סושי, כמה שהמנה הזו נראית מורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! מגלגלים, מטגנים ואל תופתעו כשהילדים לא יפסיקו לנשנש
שניצל סושי, כמה שהמנה הזו נראית מורכבת, ככה היא פשוטה להכנה! מגלגלים, מטגנים ואל תופתעו כשהילדים לא יפסיקו לנשנש
  • מירי כהן
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2842
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2842.1 קק״ל 11368.3 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.4 גרם
    שומן 283.1 גרם 1132.4 גרם
    נתרן 1140.4 מ״ג 4561.8 מ״ג
    חלבון 31.1 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 97.0 גרם
    כולסטרול 278.4 מ״ג 1113.7 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 664.7 מ״ג 2658.9 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    2842
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2842.1 קק״ל 11368.3 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.4 גרם
    שומן 283.1 גרם 1132.4 גרם
    נתרן 1140.4 מ״ג 4561.8 מ״ג
    חלבון 31.1 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 24.2 גרם 97.0 גרם
    כולסטרול 278.4 מ״ג 1113.7 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 664.7 מ״ג 2658.9 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    סגור

שניצל וסושי, שני מאכלים אהובים עליי ועל כל המשפחה במיוחד – אז למה לא לשלב ביניהם? אני אוהבת להגיש את המנה הזו עם תוספת אורז, כדי להשלים את החוויה. אתם יכולים להגיש את זה לארוחת צהריים או ערב, אצלי בבית נהנים מהמנה הזו במשך כל היום. חותכים את הרולים לפרוסות ומגישים כמו סושי עם מלית צבעונית ועסיסית מתגלה החוצה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מירי כהן
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את מלית הבשר: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הבשר, מתבלים בפפריקה, מלח, כמון ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
  3. מכינים את רולדת חזה העוף: שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות מעורבבות באבקת שום וטיפה מלח, ובקערה נפרדת פירורי לחם עם מלח.
  4. מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
  5. מרסקים את האבוקדו בעזרת מזלג ומוסיפים מלח ולימון לפי הטעם.
  6. שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה, מורחים על הקצה הקרוב אליכם אבוקדו ומוסיפים שלוש כפות בשר ומגלגלים לרול שמנמן.
  7. ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
  8. טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
  9. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר רב מגבת ג’מבו ומצננים קצת.
  10. חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.

    שניצל סושי. צילום: אלון מסיקה
    שניצל סושי. צילום: אלון מסיקה

הערות

  • בהגשה אפשר לסחוט לימון מעל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מטוגן לנשמה: מירי כהן מגלגלת לכם שניצל סושי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שרית בן ברוך

    חבל שאין תמונות נוספות ממהלך העבודה כדי להבין יותר. עדיין לא ברור איזה

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרית, באופן הכנה כתוב באופן מדויק מה נדרש לעשות

    Avatar
    לאה כהן

    נראה מהמם, מה הכוונה חזה? שניצל? לפי התמונה זה נראה משהו יותר גדול, רק לא הבנתי איך הוא דק

      Avatar
      מערכת Foody

      הכוונה היא לחזה עוף, אפשר לבקש מהקצב לחתוך ל”פרפרים”, שזה חזות עוף דקים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות