-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2842.1 קק״ל 11368.3 קק״לפחמימות 48.1 גרם 192.4 גרםשומן 283.1 גרם 1132.4 גרםנתרן 1140.4 מ״ג 4561.8 מ״גחלבון 31.1 גרם 124.6 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרםשומן רווי 24.2 גרם 97.0 גרםכולסטרול 278.4 מ״ג 1113.7 מ״גסידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 664.7 מ״ג 2658.9 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2842
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2842.1 קק״ל 11368.3 קק״לפחמימות 48.1 גרם 192.4 גרםשומן 283.1 גרם 1132.4 גרםנתרן 1140.4 מ״ג 4561.8 מ״גחלבון 31.1 גרם 124.6 גרםסיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרםשומן רווי 24.2 גרם 97.0 גרםכולסטרול 278.4 מ״ג 1113.7 מ״גסידן 72.8 מ״ג 291.3 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 664.7 מ״ג 2658.9 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״גסגור
שניצל וסושי, שני מאכלים אהובים עליי ועל כל המשפחה במיוחד – אז למה לא לשלב ביניהם? אני אוהבת להגיש את המנה הזו עם תוספת אורז, כדי להשלים את החוויה. אתם יכולים להגיש את זה לארוחת צהריים או ערב, אצלי בבית נהנים מהמנה הזו במשך כל היום. חותכים את הרולים לפרוסות ומגישים כמו סושי עם מלית צבעונית ועסיסית מתגלה החוצה.
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2842 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
2 יחידות חזה עוף שלםחתוך לפרפר
-
4 כפות שמן קנולה
מילוי
-
1 בצל בינוני
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 אבוקדו בינוני
-
3 ביצים Lלציפוי
-
1 כפית אבקת שום
-
2 1/2 כוסות פירורי לחםבתוספת שומשום של תבליני מימון
-
1 ליטר שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- מכינים את מלית הבשר: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים בפפריקה, מלח, כמון ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
- מכינים את רולדת חזה העוף: שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות מעורבבות באבקת שום וטיפה מלח, ובקערה נפרדת פירורי לחם עם מלח.
- מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
- מרסקים את האבוקדו בעזרת מזלג ומוסיפים מלח ולימון לפי הטעם.
- שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה, מורחים על הקצה הקרוב אליכם אבוקדו ומוסיפים שלוש כפות בשר ומגלגלים לרול שמנמן.
- ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
- טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר רב מגבת ג’מבו ומצננים קצת.
- חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את מלית הבשר: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הבשר, מתבלים בפפריקה, מלח, כמון ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן כ-7 דקות תוך ערבוב, עד שהבשר מוכן. שומרים בצד.
- מכינים את רולדת חזה העוף: שמים בקערות נפרדות ביצים טרופות מעורבבות באבקת שום וטיפה מלח, ובקערה נפרדת פירורי לחם עם מלח.
- מחממים במחבת שמן לטיגון עמוק.
- מרסקים את האבוקדו בעזרת מזלג ומוסיפים מלח ולימון לפי הטעם.
- שמים חזה עוף על משטח עבודה עם החלק החלק כלפי מעלה, מורחים על הקצה הקרוב אליכם אבוקדו ומוסיפים שלוש כפות בשר ומגלגלים לרול שמנמן.
- ממשיכים עם יתר חזות העוף והמילוי.
- טובלים כל רול בביצה, מגלגלים היטב בפירורי לחם לכיסוי מלא ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
- מוציאים לצלחת מרופדת בנייר רב מגבת ג’מבו ומצננים קצת.
- חותכים כל רול לפרוסות בעובי פרוסות סושי ומגישים.
הערות
- בהגשה אפשר לסחוט לימון מעל
הערות
- בהגשה אפשר לסחוט לימון מעל
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
חבל שאין תמונות נוספות ממהלך העבודה כדי להבין יותר. עדיין לא ברור איזה
היי שרית, באופן הכנה כתוב באופן מדויק מה נדרש לעשות
נראה מהמם, מה הכוונה חזה? שניצל? לפי התמונה זה נראה משהו יותר גדול, רק לא הבנתי איך הוא דק
הכוונה היא לחזה עוף, אפשר לבקש מהקצב לחתוך ל”פרפרים”, שזה חזות עוף דקים