סנו רקע

מטוגנים עם טוויסט: נשנושי נאגטס בטמפורה עם רוטב לימוני

אין כמו צ'יקן נאגטס! הפעם בחרנו לטגן אותם בטמפורה ולשדך להם רוטב לימון, ג'ינג'ר וצ'ילי משגע ובועט במיוחד
אין כמו צ'יקן נאגטס! הפעם בחרנו לטגן אותם בטמפורה ולשדך להם רוטב לימון, ג'ינג'ר וצ'ילי משגע ובועט במיוחד
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.8 קק״ל 853.5 קק״ל
    פחמימות 91.5 גרם 183.0 גרם
    שומן 0.8 גרם 1.7 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 9.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 30.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 126.5 מ״ג 253.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 24 דק׳
  • קלוריות
    427
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.8 קק״ל 853.5 קק״ל
    פחמימות 91.5 גרם 183.0 גרם
    שומן 0.8 גרם 1.7 גרם
    נתרן 19.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 9.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 30.4 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 126.5 מ״ג 253.0 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור

חטיפי עוף או צ’יקן נאגטס מפנקים במיוחד שמכינים בתוספת טמפורה שהופכת אותם לפריכים ונימוחים בו זמנית. תוסיפו לזה רוטב לימוני מעולה עם תוספת ג’ינג’ר ותקבלו אחלה ארוחה, תוספת או נשנוש.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ליאור קליין
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חזה עוף

רוטב

טמפורה


אופן הכנה

  1. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
  2. מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את כל המרכיבים, למעט הקורנפלור. מוסיפים את תערובת הקורנפלור, מנמיכים ללהבה נמוכה וממשיכים לבשל כ-10 דקות להסמכת הרוטב.
  3. מכינים את בלילת הטמפורה: מערבבים את כל מרכיבי הבלילה בקערה לתערובת אחידה במרקם טחינה.
  4. טובלים את קוביות העוף בבלילה לציפוי מכל הצדדים.
  5. מטגנים את העוף עד שהמעטפת משחימה יפה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו סנו סושי.
  6. טובלים את העוף ברוטב ומגישים.
נשנושי נאגטס1
נשנושי נאגטס בטמפורה ברוטב לימוני. צילום: עדי פהר

הערות

  • ניתן להגיש עם אורז לבן, בצל ירוק קצוץ ופלחי לימון

tip

טיפ סנו סושי

כדי לקרר במהרה את הבירה או הסודה מרטיבים במים רב מגבת ג'מבו של סנו סושי ועוטפים את הבקבוק. מכניסים להקפאה כ-5 דקות ומקבלים משקה קר מאוד שעוזר לטמפורה ליצור מעטפת קריספית במיוחד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עדנה, באתר של מגוון של מתכונים, אפשר למצוא מתכון לכל העדפה קולינרית 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות