מלבי פרווה של קובי אדרי

מלבי פרווה מקרם קוקוס עם כל התוספות האהובות. קלאסי ונוסטלגי ועם טעם שישלח אתכם הישר לילדות, והוא אפילו טבעוני
מלבי פרווה מקרם קוקוס עם כל התוספות האהובות. קלאסי ונוסטלגי ועם טעם שישלח אתכם הישר לילדות, והוא אפילו טבעוני
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.0 קק״ל 695.9 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 161.0 גרם
    שומן 0.6 גרם 4.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 6.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי -0.9 גרם -7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 38.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 31.2 מ״ג 249.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 12 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 87.0 קק״ל 695.9 קק״ל
    פחמימות 20.1 גרם 161.0 גרם
    שומן 0.6 גרם 4.5 גרם
    נתרן 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 6.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי -0.9 גרם -7.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 38.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
    אשלגן 31.2 מ״ג 249.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
קובי אדרי
X

6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי פרווה

הגשה - תוספות לבחירתכם


אופן הכנה

  1. שמים את המים והקורנפלור בקערה קטנה. מערבבים היטב עם מטרפה עד שאין יותר גושי קורנפלור.
  2. שמים את תערובת המים והקורנפלור, קרם הקוקוס, מי הוורדים והסוכר בסיר קטן.
  3. מביאים לרתיחה מעל להבה בינונית תוך כדי בחישה. חשוב לערבב טוב תוך כדי הבישול כדי שלא ידבק.
  4. ברגע שמופיעות בועיות ורואים רתיחה, מנמיכים את האש. מערבבים כך עוד 2 דקות.
  5. מוזגים את המלבי לצנצנות או כלי הגשה שנבחר. מכסים ומכניסים למקרר ללילה שלם.
מלבי פרווה של קובי אדרי
מלבי פרווה של קובי אדרי. צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות