ספגטי אדום של מלי מאירוב – לא לעצלנים בלבד!
יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.3 קק״ל 1209.3 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.5 גרםשומן 13.9 גרם 55.6 גרםנתרן 905.1 מ״ג 3620.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.6 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.0 מ״ג 104.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 554.2 מ״ג 2216.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות302
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.3 קק״ל 1209.3 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.5 גרםשומן 13.9 גרם 55.6 גרםנתרן 905.1 מ״ג 3620.2 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.6 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 26.0 מ״ג 104.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 554.2 מ״ג 2216.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 302 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוני
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
4 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פפריקה חריפה
-
2 שיני שוםכתוש
-
3כוסות או 800 מ"ל מים רותחים
-
1/2 חבילה פסטה ספגטי
אופן הכנה
- בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
- מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
- מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
- כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
- בודקים ואם הספגטי רך לפי טעמכם, סוגרים את הלהבה.
- בתיאבון!
אופן הכנה
- בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
- מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
- מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
- כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
- בודקים ואם הספגטי רך לפי טעמכם, סוגרים את הלהבה.
- בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות