ספגטי אדום של מלי מאירוב – לא לעצלנים בלבד!

יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
31 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.3 קק״ל 1209.3 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
    שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
    נתרן 905.1 מ״ג 3620.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 104.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 554.2 מ״ג 2216.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.3 קק״ל 1209.3 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
    שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
    נתרן 905.1 מ״ג 3620.2 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 23.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.6 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.0 מ״ג 104.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 554.2 מ״ג 2216.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מלי מאירוב
X

31 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
  2. מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
  3. מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
  4. לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
  5. כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
  6. בודקים ואם הספגטי רך לפי טעמכם, סוגרים את הלהבה.
  7. בתיאבון!

    פסטה לעצלנים מלי מאירוב
    יש לכם אישור להתעצל! פסטה לעצלנים של מלי מאירוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספגטי אדום של מלי מאירוב – לא לעצלנים בלבד!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רוית פיטוסי

    חובה להכין !!!!!

תגובות (195)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות