מלך המטבח! שוק טלה בשום קונפי
אחת המנות המרשימות והיוקרתיות - שוק טלה בשום קונפי המונח כמו מלך בשולחן החג. צלוי ושחום במרינדה משגעת ובניחוח שום. רק אל תשכחו להזמין אותנו!
אחת המנות המרשימות והיוקרתיות - שוק טלה בשום קונפי המונח כמו מלך בשולחן החג. צלוי ושחום במרינדה משגעת ובניחוח שום. רק אל תשכחו להזמין אותנו!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 640.8 קק״ל 2563.2 קק״לפחמימות 68.4 גרם 273.7 גרםשומן 117.9 גרם 471.5 גרםנתרן 64.7 מ״ג 258.9 מ״גחלבון 59.6 גרם 238.6 גרםסיבים תזונתיים 57.6 גרם 230.4 גרםשומן רווי 65.9 גרם 263.6 גרםכולסטרול 57.5 מ״ג 230.0 מ״גסידן 61.1 מ״ג 244.6 מ״גברזל 58.0 מ״ג 232.0 מ״גאשלגן 62.7 מ״ג 250.7 מ״גאבץ 57.5 מ״ג 230.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-35 דק׳
-
קלוריות641
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 640.8 קק״ל 2563.2 קק״לפחמימות 68.4 גרם 273.7 גרםשומן 117.9 גרם 471.5 גרםנתרן 64.7 מ״ג 258.9 מ״גחלבון 59.6 גרם 238.6 גרםסיבים תזונתיים 57.6 גרם 230.4 גרםשומן רווי 65.9 גרם 263.6 גרםכולסטרול 57.5 מ״ג 230.0 מ״גסידן 61.1 מ״ג 244.6 מ״גברזל 58.0 מ״ג 232.0 מ״גאשלגן 62.7 מ״ג 250.7 מ״גאבץ 57.5 מ״ג 230.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-35 דק׳ | קלוריות 641 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ונשארים על חום נמוך כדי שהשום לא יישרף.
- מערבבים בקערה גדולה את שמן הזית עם התימין, המלח והפלפל.
- מוסיפים לקערה גם את שיני השום והטלה ומערבבים.
- מעבירים את שוק הטלה והרוטב לתבנית גדולה ומכסים בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום, כדי שלא יהיה מגע בין חומרי הגלם לאלומיניום.
- אופים בתנור במשך כ-3 שעות.
- לאחר 3 שעות אפייה מורידים את הכיסוי, מברישים את שוק הטלה בשמן וממשיכים לאפות בחום נמוך במשך 25-20 דקות או עד שהיא מקבלת גוון אפוי וזהוב מאוד.
- מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ונשארים על חום נמוך כדי שהשום לא יישרף.
- מערבבים בקערה גדולה את שמן הזית עם התימין, המלח והפלפל.
- מוסיפים לקערה גם את שיני השום והטלה ומערבבים.
- מעבירים את שוק הטלה והרוטב לתבנית גדולה ומכסים בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום, כדי שלא יהיה מגע בין חומרי הגלם לאלומיניום.
- אופים בתנור במשך כ-3 שעות.
- לאחר 3 שעות אפייה מורידים את הכיסוי, מברישים את שוק הטלה בשמן וממשיכים לאפות בחום נמוך במשך 25-20 דקות או עד שהיא מקבלת גוון אפוי וזהוב מאוד.
- מגישים חם.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
מכינה את שוק הטלה הזה בכל מפגש חגיגי מתכון מנצח טעים בטירוף.לא מתערב בטעם הטיבעי של הבשר רק מוסיף ארומה נהדרת