סנו רקע

מלך המטבח! שוק טלה בשום קונפי

אחת המנות המרשימות והיוקרתיות - שוק טלה בשום קונפי המונח כמו מלך בשולחן החג. צלוי ושחום במרינדה משגעת ובניחוח שום. רק אל תשכחו להזמין אותנו!
אחת המנות המרשימות והיוקרתיות - שוק טלה בשום קונפי המונח כמו מלך בשולחן החג. צלוי ושחום במרינדה משגעת ובניחוח שום. רק אל תשכחו להזמין אותנו!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 640.8 קק״ל 2563.2 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 273.7 גרם
    שומן 117.9 גרם 471.5 גרם
    נתרן 64.7 מ״ג 258.9 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 238.6 גרם
    סיבים תזונתיים 57.6 גרם 230.4 גרם
    שומן רווי 65.9 גרם 263.6 גרם
    כולסטרול 57.5 מ״ג 230.0 מ״ג
    סידן 61.1 מ״ג 244.6 מ״ג
    ברזל 58.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    אשלגן 62.7 מ״ג 250.7 מ״ג
    אבץ 57.5 מ״ג 230.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 3 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    641
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 640.8 קק״ל 2563.2 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 273.7 גרם
    שומן 117.9 גרם 471.5 גרם
    נתרן 64.7 מ״ג 258.9 מ״ג
    חלבון 59.6 גרם 238.6 גרם
    סיבים תזונתיים 57.6 גרם 230.4 גרם
    שומן רווי 65.9 גרם 263.6 גרם
    כולסטרול 57.5 מ״ג 230.0 מ״ג
    סידן 61.1 מ״ג 244.6 מ״ג
    ברזל 58.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    אשלגן 62.7 מ״ג 250.7 מ״ג
    אבץ 57.5 מ״ג 230.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
רון יוחננוב
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ונשארים על חום נמוך כדי שהשום לא יישרף.
  2. מערבבים בקערה גדולה את שמן הזית עם התימין, המלח והפלפל.
  3. מוסיפים לקערה גם את שיני השום והטלה ומערבבים.
  4. מעבירים את שוק הטלה והרוטב לתבנית גדולה ומכסים בסנו סושי- נייר אפייה טבעי ומעליו בסנו סושי - רדיד אלומיניום, כדי שלא יהיה מגע בין חומרי הגלם לאלומיניום.
  5. אופים בתנור במשך כ-3 שעות.
  6. לאחר 3 שעות אפייה מורידים את הכיסוי, מברישים את שוק הטלה בשמן וממשיכים לאפות בחום נמוך במשך 25-20 דקות או עד שהיא מקבלת גוון אפוי וזהוב מאוד.
  7. מגישים חם.

    שוק טלה בשום קונפי2
    שוק טלה בשום קונפי. צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלך המטבח! שוק טלה בשום קונפי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    anat tsaadi

    מכינה את שוק הטלה הזה בכל מפגש חגיגי מתכון מנצח טעים בטירוף.לא מתערב בטעם הטיבעי של הבשר רק מוסיף ארומה נהדרת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות