תפוח עץ ממולא בכל טוב
זוכרים שאמא הכינה בבית תפוח עץ ממולא לקינוח? אז קבלו את אותו הניחוח המגרה של הבית, אבל הפעם עם טריק להכנת הקינוח המשגע הזה בלי ללכלך כלים!
זוכרים שאמא הכינה בבית תפוח עץ ממולא לקינוח? אז קבלו את אותו הניחוח המגרה של הבית, אבל הפעם עם טריק להכנת הקינוח המשגע הזה בלי ללכלך כלים!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.6 קק״ל 726.6 קק״לפחמימות 111.7 גרם 446.6 גרםשומן 100.2 גרם 400.7 גרםנתרן 97.0 מ״ג 388.1 מ״גחלבון 97.7 גרם 390.6 גרםסיבים תזונתיים 97.2 גרם 388.9 גרםשומן רווי 97.2 גרם 388.7 גרםכולסטרול 96.9 מ״ג 387.4 מ״גסידן 101.8 מ״ג 407.3 מ״גברזל 97.0 מ״ג 388.0 מ״גאשלגן 119.1 מ״ג 476.5 מ״גאבץ 97.0 מ״ג 388.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות182
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.6 קק״ל 726.6 קק״לפחמימות 111.7 גרם 446.6 גרםשומן 100.2 גרם 400.7 גרםנתרן 97.0 מ״ג 388.1 מ״גחלבון 97.7 גרם 390.6 גרםסיבים תזונתיים 97.2 גרם 388.9 גרםשומן רווי 97.2 גרם 388.7 גרםכולסטרול 96.9 מ״ג 387.4 מ״גסידן 101.8 מ״ג 407.3 מ״גברזל 97.0 מ״ג 388.0 מ״גאשלגן 119.1 מ״ג 476.5 מ״גאבץ 97.0 מ״ג 388.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 182 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
או אדומים
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים
-
3 כפות דבשנוזלי
-
1/2 כפית קינמון טחוןאופציונלי
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חותכים יריעות סנו סושי- נייר אפייה טבעי בגודל שמספיק לעטוף תפוח עץ.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את האגוזים עם הדבש והקינמון.
- חותכים את החלק העליון של תפוחי העץ, ומקלפים כ-1 ס”מ של הקליפה מהתפוח עצמו.
- בעזרת סכין קטנה חותכים את ליבת התפוח בתנועה סיבובית ומוציאים אותה, בלי להגיע עד הסוף ובלי לחורר את התפוח.
- ממלאים את מרכז התפוחים בתערובת האגוזים.
- מניחים כל תפוח על חתיכת נייר אפייה וסוגרים למעטפה. אפשר לקשור אותה בעזרת חוט או להדק בעזרת מהדק.
- מניחים את המעטפות בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות, או עד שהתפוחים מתרככים, אך נשארים שלמים.
- פותחים את המעטפות ומגישים את התפוחים האפויים מיד בתוספת כדור גלידה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
- חותכים יריעות סנו סושי- נייר אפייה טבעי בגודל שמספיק לעטוף תפוח עץ.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערית את האגוזים עם הדבש והקינמון.
- חותכים את החלק העליון של תפוחי העץ, ומקלפים כ-1 ס”מ של הקליפה מהתפוח עצמו.
- בעזרת סכין קטנה חותכים את ליבת התפוח בתנועה סיבובית ומוציאים אותה, בלי להגיע עד הסוף ובלי לחורר את התפוח.
- ממלאים את מרכז התפוחים בתערובת האגוזים.
- מניחים כל תפוח על חתיכת נייר אפייה וסוגרים למעטפה. אפשר לקשור אותה בעזרת חוט או להדק בעזרת מהדק.
- מניחים את המעטפות בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות, או עד שהתפוחים מתרככים, אך נשארים שלמים.
- פותחים את המעטפות ומגישים את התפוחים האפויים מיד בתוספת כדור גלידה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן